lite bilder från diana
2014-01-31 // 16:58:00
Var och framkallade lite bilder från min diana mini häromdagen. Det pixliga är skolans scanners fel.
 
Lite utgång med Nath och Daniel, och berlinmuren i bakgrunden t.v. Oklart varför det ser ut som att Nath har en näs-piercing.
 
Emma vid berlinmuren och på en servering vid Mauerpark.
 
Ida och Henrik på Oscars i somras och i bakgrunden av Florens. Ibland glömmer jag att rulla fram filmen.
 
Bue, Julia och Sharon i Florens och en extremt konstig dubbelexponering av Florens.
 
Nat i Siena.
 
Det här var en av mina mest lyckade rullar från Diana; från en rulle med 26 bilder blev det hela 21 stycken. Eftersom ingen fotoaffär har velat ta itu med att laga min lilla kamera, fast jag till och med visste vad som var fel, så fick jag helt enkelt montera isär den och fixa det själv med hjälp av typ en youtube-guide, och det visade sig vara en utmärkt idé.
 
Ha en fin helg!

Dumplings
2014-01-26 // 12:29:00
Första gången jag testade dumplings var på ett sushihak i Florens men den gången blev jag inte mind blown. Annat var det igår. Jag, Erika och Lee var hemma hos Lee och gjorde så himmelskt jävla goda dumplings med kycklingfärs, oändligt mycket koriander, lime, chili och annat gott. Det blev fantastiskt helt enkelt!
 

fotografering.
2014-01-23 // 19:58:56
Häromdagen var jag och Katrine hemma hos henne och fotograferade Lee för ett litet projekt på tema -93 som vi hållt på med den senaste tiden. Här är några av bilderna, som jag tycker blev så himla fina och snart så kan ni också få se hur resultatet, som landade i en folder och en poster, blev. Hatar de fula svarta ramarna dock som kom till nu när jag laddade upp dem.
 
 
 
 

Lite smått och gott från de senaste veckorna.
2014-01-22 // 22:12:43
Kameran har inte hängt med så mycket på senaste tiden men här är ett litet axplock av vad jag sysslat med de senaste veckorna.
 
Promenerade lite på Ramberget i min nya stad. Då var det regnigt mest hela tiden, men just den dagen var det uppehåll. Nu är det mest snöigt, blåsigt och kallt.
 
Jag har spelat sanslöst mycket Rappakalja med Theo och Matilda, men också med Alma och Bruo. Det känns så himla fint att bo så nära alla dem. Och i helgen var jag ute och dansade för första gången i Gbg, med Theo och Matilda, på ett helt brutalt dåligt ställe men det var ju såklart fantastiskt kul.
 
Eftersom min dator dog så fick jag gå över till mycket analoga intressen som att läsa böcker och lyssna på vinyl. Men det är ju helt okej. Läser "The fault in our stars" av John Green, som jag fick av min bror i julklapp och jag gillar den jättemycket. Sedan så blev vi bjudna på klassfest en dag av tvåorna, som hade gjort snygga inbjudningskort.
 
Den här helgen var så himla bra och avslutades med en ypperligt bra söndag. Jag, Lee och Erika- mina fina klasskompisar- ägnade en himla massa timmar på Göteborgs konsthall och Göteborgs konstmuseum. Det fanns massor med bra utställningar och det var helt gratis. Tydligen så är alla museum i Göteborg gratis. Fest. Sedan gick vi och åt så sushi tills vi dog. Dessa bilder har jag förresten stulit av dem.
 
Ja, som sagt, jag trivs i Götet.
 
Ska försöka komma ihåg att ta med kameran lite oftare.

Mitt nya rum
2014-01-20 // 21:56:00
Hej mina vänner! Nu har jag äntligen köpt en ny dator och det känns ~amazing~. Så vad har hänt sedan sist? Jag har flyttat till Göteborg, börjat världens roligaste utbildning och mår himla bra och trivs som bara den. Just nu hyr jag ett rum hos en kille, men jag är på jakt efter en etta (ett omöjligt projekt).
 
Efter en extremt välbehövd tur till Ikea och 600 välspenderade pengar, så kunde jag äntligen flytta mitt liv från golvet och mitt lilla rum blev rätt så mysigt (och sjukt ikea-tråkigt, men men). Det är ett work in progress. Dock att jag har en hysteriskt grön och ful vägg mitt emot fönstret som jag inte kan göra så mycket åt, men den slipper ni se.
 
Jag ska uppdatera er mer men jag måste lära mig hantera min nya dator först hehe, mvh den forna pc-användaren som blivit tvångskonverterad men gillar det i smyg.
 
Puss och kram
 
p.s. Nu när jag har en vettig dator med bra skärmupplösning osv så ser jag för första gången vilken jävla dålig kvalité bilderna blir i när man laddat upp dem på blogg.se. Trökigt :/

död dator
2014-01-15 // 17:55:13
Hej! Här är det tyst på grund av att min dator dog för en vecka sedan. På måndag får jag datorn som jag ska leasa från skolan, så då kommer jag tillbaka.

Ha det fint tills dessRSS 2.0