deffo time 4 ny spellista
2013-02-27 // 15:48:00
Hej folks, undrar ni vad som rullar på i mina Kopfhörer nowadays? Amen gött, då kör vi en ny spellista nu då. Klicka på Moa så hittar ni den. (har förövrigt äntligen fått tag på polaroidfilm. se resultat nedan. lyckotårar!)
 
 

saknar att skapa.
2013-02-26 // 09:44:00
 Det liksom kliar i fingrarna för att jag inte får något utlopp för kreativitet i dessa dagar. Saknar att skapa.
 
 

¯\_(ツ)_/¯
2013-02-25 // 13:00:00
 
I torsdags kom den här gullproppen som sagt. Jag kände bara: LAJF <33. Vi började med att ta det lugnt i torsdags pga jag mådde skit och Moa var trött så vi somnade cirka 21.30 :').
 
Meeen, det tog vi igen i fredags. Vi började med lite shopping och fika på bästa Aroma Kaffeebar.
 
Kaoz.
 
Sedan fixade vi oss för att gå ut och dansa.
 
Redo.
 
6y party gals. Skön tandrad.
 
Kom hem vid halv sju på morgonen i lördags så vi sov rätt länge innan vi gick ut och gjorde byn igen. Gick i cirka 1 km/ h. Lagom tempo. Fikade ännu en gång på Aroma och sedan *trumvirvel* middag på *cymbaler* GÖRRESHOF. Ahhhh dog så himla mycket. 
 
Igår hade vi en mer kulturellt lagd dag. Vi gick till Museum Brandhorst och till det moderna pinakotheket.
 
 Vi hann med en fika däremellan, såklart.
 
Hofgarten.
 
Sedan käkade vi Thaimat och avslutade med filmkväll här hemma. 2 kg godis från hemmakväll, tre påsar chips och Desperados.
 
Så fantastisk helg. Saknar henne redan.

greetings from känslomässig orkan aka teen gal
2013-02-20 // 16:58:00
Jag överöser er verkligen med *äkta kvalitetsbloggande* här nuförtiden, dvs webbkamerabilder, gif:ar och texter beståendes av förkortningar och anglicismer. Men jag hinner inte mycket annat och sedan jag blev ansvarslös och började tappa allt jag ägde innan jul så vågar jag inte ta med mig kameran någonstans. Nå ja.
 
Här får ni ta del av några random pieces of my life:
 
 Panik och någonting klokt som jag sa en gång.
 
En tillsynes helsvart outfitta samt en irriterad uppsyn (så ser jag typ jämt ut, tyvärr, när jag koncentrerar mig).
 
Lyssnar på Broder Daniel. Man måste ju ändå passa på under sitt sista tonårs-år, tycker jag.
 
 Viktiga samtal.
 
 Imorgon kommer den här pärlan hit. Jag är så SJUKT DÖDSPEPP PÅ DET. Herreje.
 
 
 
 
Det roligaste jag någonsin hört. När jag är deppig tänker jag på detta och börjar skratta för mig själv.
 
Testar nya hårfärger i photoshop. Eller ja, pixlr. Har panik över mitt hår för jag är så TRÖTT på ett. Vill göra något radikalt.
 
 Så snör vi ihop påsen nu då med en härlig gif. Vi hörs vänner!
 
och remember: öl before hälsa (som moa så klokt sa. min nya livsfilosofi.)

Kitzbühel
2013-02-15 // 14:36:39
Yogidiyo peeps. Hänger lite i Österrike för tillfället, närmare bestämt utanför Kitzbühel tillsammans med min au pair-familj. Igår åkte vi snowboard och skidor hela dagen. Så fantastiskt kul och det var underbart väder. Men eftersom jag inte åkt på två år så blev det en hel del blåmärken och mina ben var som gelé när jag kom hem igår kväll. Så då blev det perfekt med lite bastu. Sådan lyx, helt galet. Imorse gick vi upp och åkte igen och idag kändes det lite bättre, fast vädret var tyvärr lite sämre
 
Nu håller vi oss nog inne resten av dagen, jag och barnen, medan Lucia och Oliver får åka lite själva. Hänga vid brasan, spela spel och dricka varm choklad. Inte helt fy skam.
 
Drömutsikt.
 
 
Servus!

onsdagsfint.
2013-02-13 // 10:23:00
 
 
 
 
 
 

Dagens outfitta
2013-02-11 // 17:17:00
Ja hörrni det var längesen en fashion-bloggade minsann. Men eftersom jag pysslat med Lucias dator idag (nackdel= engelskt tangentbord, man får ju RYCK!) så passade jag på att posa lite i photobooth.
 
Så, dagens outfitta kallar jag för "sportig men redo för gudstjänst". Gudstjänst-looken har länge hört till en av mina favoriter.
 
Jag bär en blus från second hand med tuschfläckar som ett minne från den värsta krokilektionen i mitt liv. Till det en luddig kofta från hm som gör att jag efter en dag mer påminner om en hårig kanin än den människa jag faktiskt är. Och sist men inte minst, nya jeans från monki som jag beställde förra veckan. Sitter som en smäck, men är för korta såklart. Känner bara: ORKA BRY MIG.
 
Mina snabbaste skor också, såklart. Bevis på att dom är sjukt snabba är ju att jag hann springa ända bort till sängen på tre sekunder för att hinna komma med i bilden.
 
 OMG PERVERST!!
 
herrrå

filtrerat.
2013-02-10 // 14:47:27
Maya i sin faschingskostym. Har ni sett något sötare?
 
Syr blingiga bälten på praktiken och tar *coola* spegelbilder.
 
Promenixar och njuter av solen.
 
 
Hoppas ni har haft en fin helg!

When it all goes quiet behind my eyes, I see everything that made me flying around in invisible pieces.
2013-02-04 // 22:25:00
Ja gud hörrni. Känns så himla fantastiskt att det är februari ändå. Vi klarade oss ännu en gång igenom den äckligaste jävla månaden på hela året.
 

Jag är en så otroligt jobbig människa i dessa dagar att jag knappt orkar med mig själv. Önskar mest att man kunde få pausa tankarna ibland. Försöker tänka likt här ovan, men oftast mynnar det ut i:
 
 
Ja fan alltså att man blev en sån där patetisk, självcentrerad människa som har det så fantastiskt bra men som ändå måste gråta ut på bloggen och liksom strö sin skit omkring sig. Men försöker anstränga mig mitt yttersta för att inte min himla tonårshjärna ska gå ut över de här knyttena:
 
 
Så. Nu pratar vi om något annat.
 
Låt mig få tipsa om en film som jag såg häromveckan, om ni nu inte redan hört talats om den. Nämligen Beasts of the Southern Wild. Himla fin film med superbra skådespel, fin och lite annorlunda historia och vackert foto.
 
 
 
 
 Två kunglåtar kan jag också tipsa om:
 
 
 
Och med det sätter jag p. Åh gud ångest nu då för att jag spyr ut allt det här på er. Ha överseende och ta mig med en nypa eller typ en näve salt. Sån himla tur också att jag inte är religiös för jag vet ingen som missbrukar herrens namn så mycket som jag.
 
Over and out.
 RSS 2.0