#kv23
2014-05-27 // 21:50:00
Vi håller på med ett så himla roligt projekt i skolan just nu, som än så länge är lite hemligt, men snart får ni veta mer.
 
Min oerhört stiliga och helt fantastiska grupp. Bäst! Vi inledde projektet med att smaka ostron, det var sådär.
 
 
Så här kan det se ut när vi idéar i ett drive-dokument. Hehe.
 
När vi i klassen inte sliter vårt hår framför en datorskärm, eller sitter och idéar på kampanjer, så dricker vi öl eller spelar pingis. True reklamare-style.
 
I torsdags var vi på vernissage i vår klassmentor Christinas nyöppnade galleri på Tredje långgatan. Så här såg jag ut innan jag susade iväg och njöt av sommarvärme, gratis vin och en smula konst.
 
Kolla vad gulliga vi är. Hahah, lurar ingen.
 
Bergsprängaren ovan kommer spela en viss roll i vårt projekt. Och nu ska vi jobba häcken av oss i några dagar innan vi tar helg på fredag. Då kommer ingen mindre än Emma hit. Tjoho!
 
Ha det fint så länge. Puss.

steada treated we get tricked
2014-05-18 // 22:19:00
Hallåja!
 
Här sitter jag och sittdansar casually, i ett desperat försök att mota bort ångesten som inföll efter att jag läst sista sidan i "In i labyrinten". *mini spoiler alert* Alltså. Jag och tragiska slut= en fruktansvärt dålig kombination. Sedan kanske jag kan dra slutsatsen såhär i efterhand att det möjligen inte var ett genidrag att läsa en bok om trasiga människor.
 
Hur som helst – jag har haft en himla fin helg. Det tar vi en titt på tycker jag.
 
Känd för min charm since 1993
 
I fredags efter skolan hade vi planerat lite festligheter med klassen. Efter en sväng på Systemet åkte vi tillbaka till skolan, där vi satte oss vid kajen och njöt en smula.
 
Martin fotade fint! Råkar ju ha kanske världens snyggaste klass.
 
När det började bli kyligt gick vi in och hade ändlösa pingisturneringar, sjöng högt till Miley Cyrus och hade det allmänt trevligt. Senare gick jag och Hanna och dansade på Yaki-Da. Behövde verkligen dansa av mig.
 
I lördags vaknade jag med en bakfylla från hell. Till eventuell framtida arbetsgivare som läser detta och har åsikter om mina alkoholvanor.... ¯\_(ツ)_/¯. Masade mig upp ur sängen i alla fall, någon gång på eftermiddagen, och mötte upp Matilda när hon slutat jobbet. Vi käkade paj i solen och sedan fick vi ett nytt infall och gjorde lite tatueringar. Jag fyllde i min kvinnosymbol samt gjorde en (lite sned) pil.
 
Idag sov jag länge och sedan träffade jag Anna, som var i stan eftersom hon och hennes hurtiga kollegor sprang Göteborgsvarvet igår. Vi köpte Frappes på Donken (stay classy) och satte oss i Trädgårdsföreningen och myste. ^Gammal bild på mig och Anna, bara för att hon är så söt och gosig.
 
Och det var den helgen. En bra en!
 
Puss
 

apelryd, #taplats och en liten liten tatuering.
2014-05-11 // 18:32:00
Hell00 everibaddi!! I detta nu borde jag sannerligen sitta och plugga inför tisdagens tenta, men FINNS DET NÅGOT TRÅKIGARE???? Tror knappast det. Så jag skjuter upp det tröket lite och passar på att uppdatera lite här.
 
Förra fredagen åkte jag till Helsingborg igen. Jag och Emma gottade oss med rödvin på altanen och kände ändå lite carpe livet. Fin bild på oss :).
 
Bäztiz <3. Jag var världens tröttaste människa så vi låg mest i horisontalläge och diskuterade livä hela kvällen.
 
På lördagen gick vi upp tidigt (i mina ögon) för vi skulle nämligen ta tåget till Båstad och gå på återträff på käraste Apelryd. Kändes typ så^.
 
Så underbart!
 
Det var precis som förr, på ett alldeles ypperligt sätt.
 
Bästa Viktorija gick runt och förevigade oss på bild så vi log artigt.
 
Vi fikade, tittade på modevisning, åt grillat, drack vin och dansade på Pepes. Det var så jävla fint och jag ville aldrig åka hem.
 
I söndags åkte jag lite moloken tillbaka till Göteborg. Fast det kom att bli en rolig vecka. Vi hade nämligen copy-kurs med Mattias Åkerberg, och det var ju kul såklart.
 
I fredags slutade vi tidigt, så jag och Erika firade den fina veckan med att rösta i EU-valet (hashtag röstarosa, hashtag taplats) och sedan luncha på Pustervik. Kvällen fortsatte med att jag drack vin med Matilda. Hon råkar ha en tatueringsmaskin och jag fick ett spontaninfall och ville att hon skulle tatuera mig. Men eftersom Matilda vägrade göra det ~under the influence~ så fick jag ta saken i egna händer. Gjorde en liten kvinnosymbol på min tå. Hej och hå.
 
Nu väntar tentaplugg. Ha en fin vecka!RSS 2.0