Sånt som är fint del 2.
2010-06-20 // 13:50:27


♥Jag har fått en jordglob av mamma! Åh, jag har velat ha en gul jordglob hur länge som helst.♥Är det nånting som verkligen är super-totally-amazing-fantastiskt fint så är det att det är sommarlov och jag är hemma och träffar mina vänner och jag har sommarlov i FLERA VECKOR TILL!♥På torsdag åker vi till Ön utanför Boden för att fira midsommar. Det är en av mina favoritplatser på jorden.
♥Snart är det fred och kärlek igen. Längtar!
♥Jag har gjort ett litet klipp långt ner i min meny där man kan klicka så kommer man till min spotifyprofil
♥Jag har gjort en ny spellista med sånt som är fint.


Glöm inte att ha världens finaste sommar och njuta av varje dag!

off it went,
2010-06-14 // 17:03:33

Fick ett infall och bad syrran raka ena sidan på mig. Så fick det bli.

Lyssna Lyssna Lyssna: Yeah Yeah Yeahs- Hysteric


ett år på apelryd.
2010-06-12 // 01:58:47
Idag, eller ja egentligen igår, hade vi avslutning på skolan med massa blandade känslor, tårar och kramar. Jag har haft ett så härligt år och jag inser att jag nog har hamnat i världens finaste klass någonsin. Och vad snabbt det har gått. Men ändå känns det så länge sedan den dagen då jag förväntansfullt åkte ner till Båstad och släpade in mina flyttkartonger på internatet.
Nu är det sommarlov och jag är nu hemma i Sundsvall!bland turtles, rävar, pingviner, kattdjur och sånt.
2010-06-07 // 22:35:25
Jag var på en alldeles förträfflig fest i lördags, nämligen ett djurkalas i det röda huset. Åh. Tyvärr glömde jag kameran så jag snodde fräckt en bild av Maria. Men den visar ju kanske inte hur bra bra bra det var (fast först var jag deppig men det blev bra sen) men ni kan i alla fall se att jag var en nyckelpiga. (och ni kan ju alltid kolla på filmen på elins blogg). (och kolla på emmas fina pingvin-outfit).  Alla som kan borde ha djurkalas.
picknick med stort P.
2010-06-04 // 08:54:42
Igår kväll hade jag och mina söta vänner den finaste picknicken. Det var så fint att jag bara ville ta känslan och stunden och spara de i en burk.
Jag var en riktig höjdare på att klättra i träd och det kändes som att vara 6 år igen. Underbart! Dessutom kunde man ta spexiga bilder där uppifrån.


Sommarens första jordgubbe. Alltså åh.


jag behöver en ny hatt!
2010-06-01 // 23:04:22
Hatt är obligatoriskt på sommaren. Hatt räddar fettigt festivalhår. Hatt skyddar en från att bli svimfärdig i sommarvärmen. Helt enkelt, jag behöver en ny hatt (för min gamla är dum och äcklig)!Stråhattarna som finns överallt är jättefina men jag tycker faktiskt att det känns lite tråkigt.


Jag tycker Sandras röda hatt är superfin.Och det här tycker jag var hemskt, hemskt fint. Det kanske får bli det jag kör på: en brun, mocka (?) hatt?!

img src: 1, 2, 3

Era ord,
2010-06-01 // 12:40:19
Igår hände något jättekul! I skolans postlåda väntade åtta, fina, handskrivna brev på mig. Jag ska svara, men det kanske kommer ta ett tag. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Tack fina ni!

RSS 2.0