året som gick.
2009-12-28 // 21:58:36
Snart är det 2010, men låt oss inte för det glömma 2009. Här är tillbakablickar från mitt 2009, det har hänt ganska mycket i år.

Januari

Jag var på min systers examensbal på Uppsala slott. Flott som tusan. Annars så läste jag Extremt högt och otroligt nära, som för övrigt är en alldeles fantastisk bok.Februari

Deppig och übertrött, så där som man bara kan vara i februari, så åkte jag till min kusin Matilda för att bli på bättre humör. Det hjälpte för ett tag. Hos Matilda i Åre åkte vi pulka, jag myste med deras katter också åt vi raclette.

Resten av februari var mest såhär, förutom när jag jobbade på Tant Anci och fröken Sara på helgerna:

Mars

I mars så var det fortfarande rejält med snö här hemma. Jag, mamma och pappa for ned till Båstad för att kolla på skolan där jag nu går. Där var det ju inte rejält med snö. Hemma på våran gård så kryllade det av rådjur jämt och ständigt (nästan) och det tyckte ju såklart jag var trevligt.

 

April

I april så var jag, mamma och Emma och hälsade på min syster i Oslo. Där var det grått men hemskt trevligt. Lite senare var jag också tvungen att skaffa glasögon eftersom texten på teven hade börjat bli lite väl luddig.

 

 

Maj

I maj så strejkade våran dator, så det blev inte så mycket bloggande. Men i vilket fall så var jag i Umeå på valborgsmässoafton. Såg two white horses.

 

Juni

Högstadiet var över! Det hela firades med skolfest/middag och på skolavslutningen var jag och Josse och såg Kristian Anttila.
Midsommar firades som vanligt på Ön. Sedan var det ju Peace and love med Josse, där vi såg Lykke Li, Hockey och massa annat brabrabra. En av årets höjdpunkter!Juli

I juli så njöt jag av sommarlovet och allt vad det innebar. Sydde en rosettkjol som många av er gillade, men själv har jag knappt använt den.

Augusti

Jag hade utflyttningsfest med mina vänner, for till Långvind med Matilda och tog sedan det stora steget att flytta till Båstad för att börja gymnasiet där.

 

September

Livet i Båstad flöt på och jag lärde känna en massa fina människor. 


Oktober

När jag fyllde år var jag hos min fina vän Emma. Mot slutet av oktober så åkte jag och mamma till Indien.
Novemver

När jag kom till Sverige igen efter att ha varit i Indien var jag glad att det snart var jul och jag äntligen skulle få komma hem. Vi hade galet mycket att göra i skolan, så jag hann inte med något annat. Jo, förresten, jag var hos Emma två helger.

December


December har varit plugg, julmys och nedräkning till jullovet. Efter att inte ha varit hemma på fyra månader så kan ni ju föreställa er hur underbart det var att komma hem. U-N-D-E-R-B-A-R-T!jag har inte dött.
2009-12-27 // 12:54:05
jag har inte dött, jag har bara inte haft ork att uppdatera. nu tänker jag renovera lite här och sen så kör jag hårt igen. strax tillbaka, lovar!

porträttet.
2009-12-19 // 12:35:53
Kom på att jag glömde visa hur porträttet av Sandra Beijer, Niotillfem, som jag gjorde i skolan blev när det blev klart. Jag är nöjd fastän jag skulle vilja ändra på en del saker. Ibland får man helt enkelt ge sig!

Hade ingen tillgång till scanner så det fick bli såhär. Tyvärr så speglas lite allt möjligt i tavelramsglaset!


och annat bra.
2009-12-13 // 21:18:29
Jag gillar när jag gillar något extra mycket. Ni vet när man blir så där riktigt insnöad på någonting. Just nu är jag väldigt insnöad på:

Jag suktar efter ett mintgrönt nagellack. Grymt fulsnyggt, fast mer snyggt än fult!

Det här är de finaste strumpbyxorna som finns tycker jag. Jag skulle mer än gärna vilja ha dem!

♥Mintgrönt. Jag är inte mycket för färg men mintgrönt har varit min melodi ett bra tag nu, faktiskt.
♥Spellistor. Jag gör nästan en ny spellista varje dag. Beroende på känslor, tankar, humör och allt, så blir det ju faktiskt väldigt olika från dag till dag. Och en dag upptäcker jag att spellistan för tre dagar sedan passar utmärkt den dagen.
♥Strumpbyxor. Jeans är inte riktigt min tepåse och mina favoritbyxor sjunger på sista versen så vad blir det kvar- jo, strumpbyxor! Helst med trevliga mönster och sådana som inte går sönder första gången man använder dem.
♥Flugor. Inte insekten alltså, utan de man har runt halsen. Eftersom att mitt korta hår är för kort för rosetter så fick rosetterna hoppa ned en bit och hamna runt halsen istället. Stiligt!

Bilder: 1, via google. 2, via julia.blogg.se

tusen hjärtan, miljoner hjärtslag.
2009-12-08 // 21:57:13
Fullt upp, jämt jämt jämt. Ikväll har jag haft paus i allt pluggande och bakat med mina kära vänner. Trevligt!
Om 10 dagar ska jag ääääntligen åka hem. Annars så har jag dagen till ära haft på mig min, om jag får säga det själv, väldans tjusiga hjärtmönstrade kjol som jag sytt själv.

 

 


Conor Oberst- Capa Cañaveral

RSS 2.0