so färsen
2014-03-29 // 12:01:00
 
Har längtat _så_ länge efter den här helgen, av den enda anledningen att jag inte har något inplanerat. Tid för att andas. Startade dagen med en redig huvudvärk och en bra frukost i sängen.
 
Det har börjat poppa upp alldeles illgröna blad utanför mitt fönster. Det blir man ju varm i själen av.
 
Här har ni en färsk spellista. På tiden ändå. Och angående färsen: https://www.youtube.com/watch?v=1iYqcOV5GyE
 
Till vänster: Emmas briljanta bild. Väldigt applicerbart även på mig kände jag. Till höger: jag – sju dagar i veckan.
 
Avslutar det här fantastiska inlägget med lite skolarbete.......... ¯\_(ツ)_/¯
 
Ha en fin lördag mah frändz. Puss.
 

48h
2014-03-24 // 21:10:00
På torsdag morgon åkte vi alltså upp till Stockholm för att delta i reklamtävlingen 48h. Väl på plats blev vi indelade i grupper om tre, tillsammans med människor från andra skolor och sedan fick vi briefen. Uppdraget bestod i att göra en annons för företaget Polstjärna, också fanns det diverse riktlinjer.
 
Jag och min grupp fick sitta på byrån Snask och jobba. Lite såhär såg det ut:
 
Så reklamig reklambyrå (se pingisbord, öppen planlösning och dyra stolar).
 
På fredagkvällen satt vi på Berghs och gjorde de sista grejorna på vår annons. Var helt sjukt slut, less och irriterad.
 
Och såhär blev resultatet. Jag är inte särskilt nöjd, men den duger väl. Ad var Andreas Wikström. Här kan ni se alla bidrag. Alexandra i min klass var Ad i gruppen som kom trea så det var ju himla kul!
 
Men sen var det fest! Desto roligare. Här är delar av min snygga klass. Kul att jag ser ut som en krum fylletant.
 

lite av varje.
2014-03-17 // 21:54:00
 
Kanske sist på bollen såg jag äntligen "Blue is the warmest color" igår. Jag tyckte den var så himla, himla fin och den kändes verkligen ända in i märgen. Rekommenderar såklart. Obs se ej med föräldrar pga obekvämt långa sexscener.
 
Köpte så himla spexiga tändstickor för fem kronor på loppis.
 
Milkshake och pannkakor hos Lee härom veckan. Lyssna på detta: hallon-milkshake med smält vit choklad. Och en okristligt stor gräddklick på det.
 
Höll på med logga och omslag till tidningen Gaffa i skolan, som ett dagsprojekt för att öva på form. Mitt blev jättesågat :). Övning ger färdighet osv. Skönt stavfel jag precis upptäckte också....
 
Åt en gul-grön frulle en helgmorgon. Lemonade-juicen <3.
 
Ja det här blev ju ett knäppt litet medley av mitt ~everyday life~. Bättre än inget va?
 
PoK

08 - 03 - 14
2014-03-14 // 16:35:13
Så förra helgen gifte sig min äldsta syster Malin med sin käraste Oskar, på självaste kvinnodagen och allt. Det var det första bröllop jag varit på sedan jag var sex år gammal och jag har knappt varit med om något finare. Grät minst fyra gånger. Det bjöds på fina tal, fantastisk mat och trevlig underhållning. En underbar fest helt enkelt!
 
 
 

upp upp och iväg
2014-03-07 // 15:49:16
Jag har flyttat, skaffat jobb och om drygt en timme åker jag till Uppsala för min äldsta syster ska gifta sig imorgon. Ville bara passa på att säga hej lite snabbt medan jag nu satt ner och hällde i mig lite kaffe. Snart så ska jag visa lite bilder på var jag håller hus nuförtiden och hålla er bättre uppdaterade. Men ni vet hur det är.
 
 
PussRSS 2.0