Fyra fantastiska serier
2014-06-30 // 02:52:00
Vill tipsa om fyra tv-serier som jag gillar så himla mycket.
 
1. Please like me. Gick på Svt Flow, men jag tror inte den finns kvar där. Hur som helst – så underbar serie om Josh, som när han blir dumpad av sin flickvän inser att han är gay. Underbart manus, skådespel och foto. Tipptopp.
 
2. Broad city. Tuva tipsade mig om Broad city och det var ju typ det bästa som hänt mig. Helt fantastisk serie som jag strecksåg idag (ja, hela säsongen). Den handlar om Ilana och Abbi och deras vardag i New York. Skrattade cirka hela tiden, älskar girl powern, feminismen och manuset, som är bäst bäst bäst. Så klockren serie!
 
3. Sveriges skönaste familjer. Jag och Emma brukade titta på Sveriges skönaste familjer när det gick på tv för något år sedan, och nu insåg vi att det finns på kanal 5 play så då började vi titta på det igen. En reality-serie om fyra härliga familjer.
 
4. Million dollar listing New York. Konstigt tips kanske, men jag har insett på senaste tiden att jag älskar reality-serier. Förstår inte vad jag tycker är så intressant med mäklarbranchen men jag bara älskar det, helt enkelt. Det är så himla skönt att slippa använda hjärnan och bara bli underhållen ibland. Har sett alla tre säsonger nu på en vecka..... borde kanske fundera på att skaffa ett liv, alternativt börja sova på nätterna. Älskar Fredrik och Derek så himla mycket.
 
Så! Tips tips

Våren 2014 genom min webbkamera
2014-06-28 // 18:53:00
VARNING FÖR SELFIE-OVERLOAD.
 
I januari flyttade jag till Göteborg, började min utbildning och bodde inneboende hos en kille på Hisingen. Trivdes jättebra med utbildningen men life kändes ändå lite _bajs_ och en del i det var att jag inte trivdes där jag bodde. Muntrade upp mig själv genom att färga håret rosa och lyssna på Miley Cyrus.
 
I februari kände jag och Räkis att vi behövde en förändring i våra liv, också berättade hon för mig om dejtingsidan Happy Pancake. Jag var skeptisk nå jävus men gick med och ja jävlar vilken egoboost. Gick på två dejter och det var ju en kul erfarenhet meeeen....... aldrig mer : ). Förövrigt kallade jag och Erika alltid HP för "byn" när vi pratade om det för vi tyckte det var så pinsamt :').
 
Hahah alltså :'). Jag gråter till precis varenda tv-serie (grät precis till Million dollar listing, no kidding) så sista avsnittet av Sons of Anarchy säsong 6 var ett mindre TRAUMA.
 
Mitt bästa gurrrlteam <3.
 
Köpte min bästa tisha.
 
Gick på skolhäng med mustaschtema.
 
Flyttade in hos Timmy i slutet av februari. Sånt jävla lyft i mitt liv. Fin morgonfrisyr va?
 
Älskar den här lägenheten trots alla små skavanker.
 
På internationella kvinnodagen gifte sig min syster så då hängde jag på mig mina största örhängen.
 
Vi var med i reklamtävlingen 48h. Det var apajobbigt och här är klockan mitt i natten och jag hänger på Berghs och har 0% energi och 0% motivation.
 
Pink_tired_unicorn_gal_93.
 
I början av april var jag less på allt och precis allt. Tröstade mig själv med fejk-nutella.
 
Var så jävla nöjd när jag äntligen kunde göra två små barnsliga tofsar. ÄLskart.
 
I maj började livet sakta men säkert ljusna av olika anledningar. Carpade med pasta pesto och rödvin.
 
Här peppar vi för klassfest i skolan.
 
Helt plötsligt blev jag så BRUN OCH FRÄSCH. Vad hände ens?
 
Samlade ihop grejor till inspelningen av reklamfilmen till Feskekörka. Timmy hade en hel del att tillgå.
 
Emma kom och hälsade på och jag var snygg med ett plåster på kinden eftersom jag klöst sönder ett födelsemärke. : )
 
Best team everrrrz.
 
Jag och David var så. himla. lessa. på att klippa film och redigera bilder och jobba med kampanjen till Feskörka här att vi ungefär ville skjuta oss.
 
Jag och Erika tog några återställande vinglas en solig eftermiddag på min gräsmatta.
 
Sleepless in Sundsvall. Sov ungenfär ingenting alls under veckan i Sundsvall. Hade helt glömt hur jävla ljusa sommarnätterna i Norrland är. Jag menar, bilderna ovan är alltså tagna mitt i natten och det är typ ljusare än vad det är i mitt rum i Göteborg under dagtid. Förövrigt är det vår kod till internetet som står på min handled och ingenting annat. så.
 
Nu har ni sett alldeles tillräckligt av min nuna och jag ska börja göra mig i ordning för lite festligheter. Hoppas ni har en fin helg. Puss!
 
 

Midsommar 2014
2014-06-23 // 23:53:00
I torsdags tog jag bussen ner till Helsingborg för att fira midsommar hos Emma.
 
På fredagen samlade vi ihop det här fantastiska gänget + Adam, som inte är med i bild eftersom det var fotbollsmatch inne på tv.
 
Jag och Emma hade fixat med fördrinkar och pynt och pepp.
 
Vi dukade midsommarfint.
 
Emilia var vacker som få i sin midsommarkrans.
 
Jag myste med Smilla.
 
Det gjorde Emma också.
 
Finaste!
 
Swag.
 
Man känner sig så queenig i den fåtöljen.
 
Anna dansar bäst.
 
Queenig som sagt. 
 
En väldigt fin midsommarkväll minst sagt. Sedan blev det lite kaoZ när vi skulle gå ut och dansa, som det kan bli ibland. Men vad gör det om hundra år.

Jag filmade halvt engagerat under kvällen och vips så har vi här en liten midsommarfilm.
 
Hoppas ni också hade en fin midsommar. Puss!

cirkus nilssons cray födelsedagsvecka
2014-06-18 // 23:37:00
Min familjs extraordinära födelsedagsvecka då halva familjen fyller år är kommen. Vi hann avverka några tårtor i förskott, vilket var tur för mig eftersom jag åkte hem till Göteborg igen tidigt imorse.
 
Först ut – Frida. Idag fyller min kära syster Frida 26 år. Frida är nog den som fightas med mig om förstaplatsen som knäppast i familjen. Hon har den bästa humorn, fabulös musiksmak, dansar jättekonstigt och är lite känd som familjens sadist (hon gick ett tag under smeknamnet "al-Qaida-Frida"). En gång när vi bråkade när vi var små så saltade hon mig i ögonen?? Frida har också en grej för Arja Saijonmaa. En sammanfattningsvis fantastisk person som jag älskar som bara den såklart
 
Imorgon fyller pappa år, och i övermorgon fyller mamma år. Båda fyller 57 år och de träffades för hundra år sedan på ett scoutläger. Bara en sån sak. De har båda oerhört torr humor och skrattar gärna och mycket åt sina egna skämt. De är himla bra på att laga mat, plocka svamp och sedan har de ju lyckats uppfostra fem ungar. Inte illa pinkat. Mamma blundar förövrigt på 99% av alla bilder som någonsin tagits på henne.
 
På onsdag fyller min syster Emma 23 år. Jag och Emma har bråkat så fruktansvärt mycket under alla år, om precis allt. Men nu har vi som tur är växt upp lite och kan komma överens. Emma är den jag ringer när jag vaknar en lördagseftermiddag och vill drunkna i bakisångest, och Emma är den som fått stå ut med att höra mig tjata om allt som är bajs den här pissevåren. Och snart åker hon till Australien och jag kommer sakna henne jättemycket.
 
Så, jättemånga grattis halva min älskade, knasiga familj.
 
Och till alla andra, glad midsommar!
 

kult som hänt på ansiktsboken.
2014-06-16 // 12:40:00
 Emma mötte en snubbe när hon var ute.
 
Tyckte att jag var jätterolig.
 
Det där hände alltså. På riktigt.
 
Min fäbless för att posa med saker på huvudet? Och Emmas skärrade blick :').
 
Emilia "Insåg inte att vi skulle vara söta.... "
 
 
Mitt självförtroende sviker aldrig.
 
Nä, nu får det räcka. Jag måste sluta älska min egen humor så mycket. Taco-hej!
 
 

Världens bästa fest
2014-06-13 // 00:04:00
Vi hade en helt magisk avslutningsfest igår på Sockerbruket, tillsammans med tvåorna. Jag och några fler i klassen lagade mat som galningar och sedan när alla kommit så åt vi, dansade och pratade ända tills ölen var slut och golvet var genomblött av en jacuzzi-incident.
 
Katrine fångade verkligen drömkänslan som infann sig på festen, så därför stal jag några bilder av henne.
 
Alltså!! Där knuffade Pål ner Johnny. Inte snällt. : )
 
Världens finaste Katrine.
 
Marcus och Gaia .
 
Utsikten!!! Har kanske aldrig älskat Göteborg så mycket som då.
 
David, jag och alla mina sneda tänder : ).
 
Jag och min Räkis . Vi ville se uppnosiga ut.
 
Så, det var några av Katrines fantastiska bilder. Nu kommer lite annat stulet:
 
Vår underbara mentor Christina tog en bild på oss.
 
Emma fångade solnedgången. Carpe-nivån på detta alltså. Hundra procent.
 
Det här såg så himla exotiskt ut? Här säger jag i alla fall "Syns min punani?" också kikade alla efter och det tyckte vi var jättekul. Eller åtminstone jag.
 
Jag tog en bild på Gaia med min fantastiska mobilkamera. Finaste tjejen!
 
Också tog jag en jättesuddig bild på maten. Det var så himla gott.
 
Nu är jag i Norrland. Väldigt mycket blandade känslor över det, men jag ska bara stanna här tills på onsdag. Gött. Vill tillbaka till mitt Gbg.
 
Puss!

Nu är den här!
2014-06-10 // 11:51:46
Här är reklamfilmen som jag, Susanna, David och Gabriel har gjort för Feskekörka. Tillsammans med reklamfilmer som mina klasskamrater gjort för andra butiker i Göteborgs innerstad så utgör de  "Kvarter 23" och på www.kvarter23.se kan du se alla reklamfilmerna.
 
 
 
 

yo mister white
2014-06-01 // 23:11:00
 
 RSS 2.0