chokladpraliner och sånt
2014-02-18 // 15:10:00
Hello fellows! Här kommer en liten gottepåse blandad med allt möjligt från de senaste veckorna. Anledningen till att jag inte uppdaterar så ofta är för att jag helt enkelt inte hinner. Just nu borde jag egentligen sitta och jobba på en logotype, men jaja.
 
Härom helgen var jag och sa hej till Matilda på saluhallen. Sedan åkte vi hem till henne och Theo och åt pizza och en miljon chokladpraliner.
 
Förra veckan hade vi föreläsningar med Mattias. Han var helt fantastisk!
 
Jag och Erika testade wienersemlor för första gången. Så himla gott, men jättemäktigt. Herreje.
 
Jag, Erika och Lee hade kalas i klassrummet. <3
 
Jag har köpt den här himla bra tröjan.
 
Lite så. Alltså, måste verkligen lära mig ta med kameran oftare *dunkar huvudet i väggen*.
 
Puss på er

happy valentine's day
2014-02-14 // 18:57:00
   
 
 

Rosa
2014-02-03 // 16:25:56
Hej! Nu är mitt hår tuggummirosa och matchar det våriga vädret.
 
 
 

Skolan
2014-02-02 // 00:01:00
Vi gör ju så himla roliga saker i skolan hela tiden. I onsdags och tordags hade vi ett 48- timmars projekt som förberedning för tävlingen 48h som vi ska vara med i den 20-22 mars i Stockholm. Nu fick vi som (fiktivt) projekt att göra en annonskampanj för att lansera "miracle noodle" som är nudlar (som jag förövrigt blev väldigt sugen på att testa) som knappt innehållare några kalorier, inga kolhydrater och bara är allmänt bra. Eftersom vi hade väldigt kort om tid så var det viktigaste en bra idé, och inte så mycket design och layout.
 
Såhär såg min grupps annons ut. Jag, Andrea och Alexandra var supernöjda och vi fick jättebra kritik, vilket kändes kul och något som jag behövde. Tänker alldeles för ofta bara "VAD GÖR JAG HÄR, hur kom jag in osv osv" så det var behövligt med lite bekräftelse heheh.
 
Och här är affischen som jag och Katrine gjorde för en fiktiv utställning på tema 1993 på Röhsska museet i samarbete med Sveriges radio och Stil i P1. I den här uppgiften var designen det viktiga, eftersom det handlade mycket om att vi skulle lära oss att jobba i Indesign.

Så kul! Älskar min utbildning.RSS 2.0