En skåning och en 30-åring

2014-08-02 // 13:47:00
I onsdags natt kom min käraste Emilia hit. Peppen!
I onsdags vaknade vi och åt brakfrukost på altanen. Sedan var vi hemma och tog det lugnt innan det kom över lite folk, för vi skulle nämligen kila till Liseberg för att se världens coolaste Patti Smith. Sedan gick jag och Emilia och skakade rumpa på Yaki-Da tills vi typ smälte bort. Avslutade på BK, så som man bör.
 
I torsdags sov vi ut, väntade ut regnet och gick sedan på en fabulös shoppingrunda. San Pellegrino Citron <3 <3 <3. Sedan köpte vi med oss sushi hem från Sushi Yama, och ja carpe-nivån var ju på topp som ni förstår (så stolt över att Emilia lärt sig äta sushi, det gör ALLAS liv så mycket bättre).
 
Älskar den här tjejen så himla mycket!
 
Jag och Emilia får aldrig nog av att dansa så efter att ha pratat om livet tills vi båda var helt tömda på känslor så gick vi till Lounge (var skeptisk, men en måste ju våga gå utanför sin comfort zone) och dansdansdansade hela natten igen. Sedan gick vi till McDonalds och där var det en jävla man som stal mitt bankomatkort. Blev så himla arg, och knäpp som jag är så sprang jag efter honom och konfronterade honom, men han vägrade erkänna. Ska polisanmäla den bajskorven.
 
Igår var vi trötta efter alla festligheter, så vi tog det bara lugnt tills jag skulle lämna av Emilia på bussen till Malmö igen. Saknar henne jättemycket redan. Världens bästa tjej!
 
Här ligger en inte på latsidan, så trots att jag var lite trött och sliten skulle jag svira om igen för att fira Emil som fyllt 30.
 
En otroligt suddig och oerhört blurrad bild (just why) på det lille födelsedagsbarnet.
 
SÅ ROLIG FEST.
 
Och nu måste jag ladda batterierna igen, för ikväll spelar ingen mindre än Snoop på Liseberg. Galna veckan! Och jag har namnsdag idag – grattis mig själv.
 
PUSS, OVER AND OUT.

Kommentarer
Postat av: Syster F

Hej från Kreta! Vi sitter just nu och dricker mojitos i en bar vid Medelhavet i en hippie-by. Stället heter Hakuna Matata och de spelar bara Marley. Du förstår ju nivån på livet. Hoppas du har det gör-gött och så! Daniel hälsar, Kram

Svar: åhh bästa! carpe fan, carpe! Puss på er
Karin

2014-08-03 @ 17:02:12
Postat av: emmmmmma

så många bra randiga tröjor nu förtin? var har du haffat??

Svar: JAG VET!!!! fyndade så jävla hårttttt på zara (!!!)
Karin

2014-08-05 @ 10:39:05

Säg något fint!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0