CancerRehabFonden, tågtunnelsrejv och en jävuskt trött Kakobert.
2014-08-29 // 17:41:00
Hösten är här, skolan är igång och vardagen likaså. Känns fint ändå. Härligt att vara tillbaka med klassy och få lite struktur på livet.
 
Förra veckan började skolan med buller och bång och vi satte genast igång med ett projekt, ihop med de andra mediaklasserna på YH. Är för en gångs skull riktigt nöjd med ett projekt. Vi hade jättekul och det blev ett bra resultat, även om vi inte vann heheh. Uppdraget var att göra en kampanj för CancerRehabFonden, och lite så här såg min grupps resultat ut:
 
Emma och Julian ställde upp som modeller för våra annonser. Bra klasskompisar!
 
Kanske det bästa med att vara tillbaka i skolan är att after-schoola i sällskap av klasskamraterna, med en öl i handen och höstsolen i ögonen.
 
Förra helgen var jag och Räkan på ett skojigt rejv i en tågtunnel ~so very hardcore~. Träffade på lite apelryds-/skånefolk så det var ju extra fantastiskt!!
Kände mig kool i keps *posing*.
SKÖJ.
 
Kepsen känns förövrigt som en kul addering i mitt liv. Är glad även om jag ser ledsen ut.
 
Nu ska jag sova hela helgen. Over and out, your one and only Kakobert
 

dagens swagga
2014-08-08 // 14:10:00
Obsessar i flätor eftersom mitt hår äntligen blivit så pass långt. Matchar med lagom mycket swag, t-shirt från hm med te-fläckar som aldrig går ur, ~lovely~ hängselklänning från cheap monday, guld från hm och lärartofflor från Ica Maxi (fuck dem birkens). Och sist men inte minst, jävuskt bra hiphop i lurarna.
 
*sexy tår*
 
 
xoxo, your one and only kakobert

En skåning och en 30-åring
2014-08-02 // 13:47:00
I onsdags natt kom min käraste Emilia hit. Peppen!
I onsdags vaknade vi och åt brakfrukost på altanen. Sedan var vi hemma och tog det lugnt innan det kom över lite folk, för vi skulle nämligen kila till Liseberg för att se världens coolaste Patti Smith. Sedan gick jag och Emilia och skakade rumpa på Yaki-Da tills vi typ smälte bort. Avslutade på BK, så som man bör.
 
I torsdags sov vi ut, väntade ut regnet och gick sedan på en fabulös shoppingrunda. San Pellegrino Citron <3 <3 <3. Sedan köpte vi med oss sushi hem från Sushi Yama, och ja carpe-nivån var ju på topp som ni förstår (så stolt över att Emilia lärt sig äta sushi, det gör ALLAS liv så mycket bättre).
 
Älskar den här tjejen så himla mycket!
 
Jag och Emilia får aldrig nog av att dansa så efter att ha pratat om livet tills vi båda var helt tömda på känslor så gick vi till Lounge (var skeptisk, men en måste ju våga gå utanför sin comfort zone) och dansdansdansade hela natten igen. Sedan gick vi till McDonalds och där var det en jävla man som stal mitt bankomatkort. Blev så himla arg, och knäpp som jag är så sprang jag efter honom och konfronterade honom, men han vägrade erkänna. Ska polisanmäla den bajskorven.
 
Igår var vi trötta efter alla festligheter, så vi tog det bara lugnt tills jag skulle lämna av Emilia på bussen till Malmö igen. Saknar henne jättemycket redan. Världens bästa tjej!
 
Här ligger en inte på latsidan, så trots att jag var lite trött och sliten skulle jag svira om igen för att fira Emil som fyllt 30.
 
En otroligt suddig och oerhört blurrad bild (just why) på det lille födelsedagsbarnet.
 
SÅ ROLIG FEST.
 
Och nu måste jag ladda batterierna igen, för ikväll spelar ingen mindre än Snoop på Liseberg. Galna veckan! Och jag har namnsdag idag – grattis mig själv.
 
PUSS, OVER AND OUT.RSS 2.0