påsk tvåtusenfjorton.

2014-04-22 // 19:00:00
Min favorithögtid påsken är förbi och jag hade en förträffligt fin helg i Helsingborg med min bästaste Emma, fint väder, mys med Smilla, rödvin, utslagna magnoliaträd och fika på Ebbas. Jag fotade så himla mycket för en gångs skull, så låt oss titta lite närmare:
 
De här fina kom och mötte mig på Knutpunkten och sedan gick vi hem till Emma för att dumpa min lilla packning.
 
Alltså <3.
 
En fika på Ebbas var ju obligatoriskt. Vanligtvis brukar jag ta "Raket" (en chokladkaka) mest för att det är så kul att säga att man vill ha en raket med grädde, men den här gången testade jag någon knasig chokladkaka med hallonmousse som var en nyhet. God var den.
 
Sedan var vädret lite småtrist så vi var inne och catchade up och drack te resten av dagen ungefär.
 
På långfredagen efter att ha sovit ut och ätit en god frukost så var vi pepp på att gå ut. Till Rosenträdgården närmare bestämt – min favoritplats.
 
Vi köpte med oss kaffe och kardemummabullar från Fahlmans och satte oss i Kärnan-trapporna. Gottigotti.
 
Sedan gick vi till den kanske mest perfekta tegelväggen evvah för jag ville ta några bilder till ett litet projekt jag funderat på ett tag. Men just de bilderna får ni se någon annan gång.
 
Emma tog en snajsig polaroidbild på moi.
 
Typ provocerande med bilder på körsbärsblom. Men......... ¯\_(ツ)_/¯.
 
Bra chey.
 
Emma tog en till liten polaroidbild på mig *smickrad*, men den blev lite mörk när vi skannade den.
 
Sedan ägnade vi kvällen åt att lyssna på Beastie Boys, dricka rödvin och prata om ~ze life~. Jag tvingade med Emma på några photobooth-bilder. Sedan gick vi ut för att känna lite på Helsingborgs uteliv men det var ju inte asvilt.
 
Vaknade i lördags och vädret var ju absolut fab. Sol i ögonen och så. Vi tog med Smilla och gick en sväng längs havet. Man fick härliga utlandsvibbar av alla skatare, boyz som stod och trixade med bollar, ungar på kickboards, kärleksfulla par und so weiter. Jag mådde.
 
Hundrumpan alltså.
 
Haj!
 
Glasspaus. Grapefrukt-sorbet. Say no more.
 
Okej, än är inte detta never-ending-blogginlägg över. Åh nej. För nu har vi kommit till lördagkväll. Pepp var en viss Kay to the Arin.
 
Hej här är jag i Emmas fabulösa rum med hennes jävla favoritöl Innis & Gunn, som jag inte alls tyckte var särskilt god eftersom den smakade whisky :/.
 
Alltså man kan ju inte annat än älska dom här.
 
Emma hade artsy fartsy grejor på g så därför fick jag ligga med ett fruset ägg i hövve. Allt för konsten. Och med lite äggslem på ögonlocken gick vi sedan ut och gjorde Helsinborg osäkert :))).
 
SÖNDAG. Snart är det här inlägget slut. Lovar. Men så också helgen :(.
 
Emmas fantastiska Smilla-tatuering^. Söndagen var så varm att vi bara kunde ligga blickstilla på altanen hela eftermiddagen. Vi pratade om framtiden, att vi borde ha en podcast där vi kan prata om bajs, mens, fittor, kukar och eskapism (men vem ska lyssna?). Att vi ska bo i New York och Berlin. Göra konst. Ha oändligt många pelargoner och lågbetalda caféjobb och VAD FAN GÖR JAG ENS I REKLAM OSV. Hat-kärleken till män och att de man vill ha kan man aldrig få och de man kan få vill man aldrig ha. Helvete. Så himla mycket grönare gräs på alla andra sidor än den man står på.
 
Sedan var vi tvungna att gå in för att undvika solsting. Vi åt pastasallad, jag fick elefantöra-skott att ta hem och plantera och sedan var jag tvungen att säga adjö för den här gången för att ta bussen tillbaka till Göteborg. Hade ångest på bussen för det känns så himla ologiskt att åka ifrån någon man tycker om så mycket.
 
Det var den påsken. Fin som fan. Hoppas ni också hade en trevlig påsk!
 
Kram
 

Kommentarer
Postat av: emmmma

whaaa vilket jävla fantastiskt inlägg! word på icke-logiken osv! och jag älskar gifen där du slänger på håret. och jag hade på min homieströja igår och den luktade dig och jag vill aldrig att det ska gå ur!

Svar: hihihi <3
Karin

2014-04-22 @ 19:29:20
Postat av: Anonym

Fint med goda vänner

Svar: si
Karin

2014-04-23 @ 21:07:20
Postat av: AlmaQlara

ÅH, typ bästa inlägget! ni är så fina och konstiga mina vänner!

Svar: hihihi tack gosi <3
Karin

2014-04-25 @ 19:16:36

Säg något fint!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback






RSS 2.0