påsk tvåtusenfjorton.
2014-04-22 // 19:00:00
Min favorithögtid påsken är förbi och jag hade en förträffligt fin helg i Helsingborg med min bästaste Emma, fint väder, mys med Smilla, rödvin, utslagna magnoliaträd och fika på Ebbas. Jag fotade så himla mycket för en gångs skull, så låt oss titta lite närmare:
 
De här fina kom och mötte mig på Knutpunkten och sedan gick vi hem till Emma för att dumpa min lilla packning.
 
Alltså <3.
 
En fika på Ebbas var ju obligatoriskt. Vanligtvis brukar jag ta "Raket" (en chokladkaka) mest för att det är så kul att säga att man vill ha en raket med grädde, men den här gången testade jag någon knasig chokladkaka med hallonmousse som var en nyhet. God var den.
 
Sedan var vädret lite småtrist så vi var inne och catchade up och drack te resten av dagen ungefär.
 
På långfredagen efter att ha sovit ut och ätit en god frukost så var vi pepp på att gå ut. Till Rosenträdgården närmare bestämt – min favoritplats.
 
Vi köpte med oss kaffe och kardemummabullar från Fahlmans och satte oss i Kärnan-trapporna. Gottigotti.
 
Sedan gick vi till den kanske mest perfekta tegelväggen evvah för jag ville ta några bilder till ett litet projekt jag funderat på ett tag. Men just de bilderna får ni se någon annan gång.
 
Emma tog en snajsig polaroidbild på moi.
 
Typ provocerande med bilder på körsbärsblom. Men......... ¯\_(ツ)_/¯.
 
Bra chey.
 
Emma tog en till liten polaroidbild på mig *smickrad*, men den blev lite mörk när vi skannade den.
 
Sedan ägnade vi kvällen åt att lyssna på Beastie Boys, dricka rödvin och prata om ~ze life~. Jag tvingade med Emma på några photobooth-bilder. Sedan gick vi ut för att känna lite på Helsingborgs uteliv men det var ju inte asvilt.
 
Vaknade i lördags och vädret var ju absolut fab. Sol i ögonen och så. Vi tog med Smilla och gick en sväng längs havet. Man fick härliga utlandsvibbar av alla skatare, boyz som stod och trixade med bollar, ungar på kickboards, kärleksfulla par und so weiter. Jag mådde.
 
Hundrumpan alltså.
 
Haj!
 
Glasspaus. Grapefrukt-sorbet. Say no more.
 
Okej, än är inte detta never-ending-blogginlägg över. Åh nej. För nu har vi kommit till lördagkväll. Pepp var en viss Kay to the Arin.
 
Hej här är jag i Emmas fabulösa rum med hennes jävla favoritöl Innis & Gunn, som jag inte alls tyckte var särskilt god eftersom den smakade whisky :/.
 
Alltså man kan ju inte annat än älska dom här.
 
Emma hade artsy fartsy grejor på g så därför fick jag ligga med ett fruset ägg i hövve. Allt för konsten. Och med lite äggslem på ögonlocken gick vi sedan ut och gjorde Helsinborg osäkert :))).
 
SÖNDAG. Snart är det här inlägget slut. Lovar. Men så också helgen :(.
 
Emmas fantastiska Smilla-tatuering^. Söndagen var så varm att vi bara kunde ligga blickstilla på altanen hela eftermiddagen. Vi pratade om framtiden, att vi borde ha en podcast där vi kan prata om bajs, mens, fittor, kukar och eskapism (men vem ska lyssna?). Att vi ska bo i New York och Berlin. Göra konst. Ha oändligt många pelargoner och lågbetalda caféjobb och VAD FAN GÖR JAG ENS I REKLAM OSV. Hat-kärleken till män och att de man vill ha kan man aldrig få och de man kan få vill man aldrig ha. Helvete. Så himla mycket grönare gräs på alla andra sidor än den man står på.
 
Sedan var vi tvungna att gå in för att undvika solsting. Vi åt pastasallad, jag fick elefantöra-skott att ta hem och plantera och sedan var jag tvungen att säga adjö för den här gången för att ta bussen tillbaka till Göteborg. Hade ångest på bussen för det känns så himla ologiskt att åka ifrån någon man tycker om så mycket.
 
Det var den påsken. Fin som fan. Hoppas ni också hade en trevlig påsk!
 
Kram
 

vad som poppats
2014-04-16 // 14:51:00
Så, what's been poppin, kanske ni undrar. Tur för er att det kommer ett litet potpurri av händelser ackompanjerade av pixliga mobilbilder och stulna Instagram-verk då.
 
Hur vi jobbar i min klass: diskuterar över en öl i solen. Jag gillart.
 
^Hur jag känner mig så fort solen visar sig. Den känslan hade jag en fredag när det premiärgrillades och dracks öl i Slottskogen. Sedan fortsatte kvällen i en ytterst trevlig liten lägenhet i Kortedala med många härliga människor.
 
Erika och Susanna fyllde år. Jag knåpade ihop några festliga ölflaskor och sedan firades det med tequila och alldeles för mycket rödtjut.
 
Köpte en vårig tröja fast jag egentligen inte hade råd. Prioriteringar är inte a och o i mitt liv.
 
Innan/under en fabulös klassfest innehållandes fulöl på burk, svajngod getost och en massa hiphop.
 
Erika bjöd mig på bio <3. Vi såg The Grand Budapest Hotel och jag tyckte den var fantastisk. En femma. Emil stöttade inte mitt betyg......
 
Och just nu händer detta: jag packar, för imorgon beger jag mig till Helsingborg för att fira påsken med min soulmate^.
 
Lite kuriosa om sista bilden: jag och Emma hade 17-årsfest med superhjälte-tema i vår fantastiska lägenhet i Båstad. Eftersom vi trodde oss ha lurat våra föräldrar att vi är små oskyldiga lamm så ville vi bibehålla den bilden av oss, och därför är ölburkarna som stod på skåpet till höger urklippta ur bilden : ). Foolin no one since 1993.
 
Ha det fint!RSS 2.0