drömmer om icke-au-pair-kläder-skor-smink.
2013-05-29 // 15:00:00
Något som jag inte riktigt hade tänkt på innan jag började jobba som au pair var hur mycket min klädstil skulle förändras. När jag klär på mig på morgonen måste jag liksom tänka på att mina kläder/ skor är leka-i-sandlådan-proof (inget vitt :/), och även om jag älskar kortkorta klänningar och magtröjor osv så känner man sig verkligen märklig om man kommer klädd i "sånt" när man ska hämta ungarna i skolan och på dagis. För många dömande blickar helt enkelt. ~can't handle it~
 
Fast när jag ska gå ut så är jag mitt vanliga jag igen. Och när jag kommer hem till Sverige igen lär jag väl gå helt tacos och typ raka håret, färga det rosa och klippa sönder alla mina jeans osv. Skönt. Dags för inspo:
 
Alltså Hannah <3.
 
Tschüs!

fenster
2013-05-28 // 20:00:00
Igår var jag med Thomas och Theresa på en minikonsert med Fenster (tips tips fint band från Berlin). Det var så jävla fint, uppe på en takterass på tjugonde våningen, solen höll på att gå ner, öl i plastmuggar för 1,5 euro och man kunde se alperna runt München. Kände bara hur jag aldrig vill lämna den här vackra platsen. Börjar få lite ångest över att jag snart ska tillbaka till Sverige.
 
Så bra kväll gud.
 
FÖRE.
 
EFTER ^^ *hiHihi*
 
Idag har jag inte gjort så mycket annat än att jag var och klippte mig. GuUUuud vad skönt. Jag kunde nästan göra en tofs i nacken innan ~ryser~.
 
Nu ska jag fortsätta avnjuta min espresso. Tack och adjö!

spårvagn arton.
2013-05-25 // 14:17:00
Hej vänner, ovänner, Sverige, världen (~hybris~)! Nu har jag bara 64 dagar kvar i Tysklandet. Sjukt ju! Vad händer i övrigt då? Låt oss se:
 
En dag var det varmt och jag hade carpe-brunch på balkongen. Nu är det mest grönt men kallt. Svinkallt.
 
Längtar orimligt mycket efter att se "Only god forgives", från regissören av Drive (nämnde jag att jag älskade den andra gången jag såg den? Jag var ju inte jätteimponerad första gången) och med Ryan Gosling i huvudrollen igen.
 
Ny krage! Älskar!
 
Före utgång VS. På väg hem från utgång. Måste bara göra en liten parentes om att jag älskar mcdonald's nuförtiden. Innan jag flyttade till Tyskland hade jag kanske varit på mcdonald's fem gånger i mitt liv. Nu är det mer en helig tradition att gå dit vid sjusnåret när man dansat klart. Kurerar alla bakfyllor.
 
Övrigt:
 
 
En kille som inte förstod pikar ens litegrann. Och som förövrigt mest pratade spanska. "kori" :')
 
Jamen ja klicka på bilden så kommer ni till det som ljudit i mina Kopfhörer på senaste. Förutom Nause. Jag har fått en mycket osund relation till house på senaste tiden. Men det får liksom upp mig på morgonen.
 

Ikväll kommer det nog vara kaos kaos kaos i München men min brist på fotbollsintresse gör nog att jag stannar hemma och glor på film och käkar Toblerone. Känns som ett sunt val med tanke på att jag sov tre timmar imorse. Ha en fin helg!
 

lite bilds.
2013-05-18 // 15:31:08
Här kommer lite bilds från en rulle film som jag lämnade på framkallning häromdagen från min diana mini.
 
Jag och Ellie och sen bara Ellie obviously.
 
Från rådhustornet på Marienplatz.
 
Omg jag lyckades ta en bild på Thomas, det är typ ett mirakel. Också kidsen då.
 
Chillaxar i parken.
 
Från rådhustornet igen och Ellie i en fotoautomat på Ostbahnhof.
 
Ha en fin lördag!

kalla mig gif-gal.
2013-05-16 // 12:55:29
Motgångar på senaste i mindre än 140 tecken:
 
 
Inga övriga kommentarer på det.
 
Före utgång VS. Efter utgång. Inga övriga kommentarer på det.
 
Andra människor sätter ord på mina tankar.
 
Samhället är en analklåda.
 
OCH INTE FAN BLIR DET VARMT HELLER NÅN JÄVLA GÅNG.
 
 
Men nej då, jag är inte bitter.
Over and out.

bortsprungna katter ropar tillbaks.
2013-05-08 // 12:57:33
Hej hallå! Har visst råkat vara lite frånvarande här men vi kan ju ta och kika på vad jag har sysslat med.
 
Mina päron var här och hälsade på. Vi var ute och gjorde byn, åt massor med god mat och drack en del öl.
 
Jag var i Salzburg med min au pair-familj, brände mig i solen, badade i poolen och gick omkring i idyllen. Man ser sig liksom inte mätt på hur vackert det är där.
 
Jag har fått jobb som barnvakt åt världens sötaste lilla Benjamin ett par gånger i veckan. Katsching.
 
Efter att jag sett klart senaste säsongerna av Californication och Shameless så började jag titta på Breaking Bad. Gillart. Gör flätor i luggen när jag tittar för den har blivit så förbannat lång och kittlar liksom.
 
Är utomhus nästan precis hela tiden. Solen alltså <3.

Ut och njut. Herrå!RSS 2.0