apropå humörhöjare.
2013-01-31 // 23:57:00
Apropå humörhöjare så har jag behövt dem de senaste dagarna för jag har varit trött, irriterad och haft ständig huvudvärk. Förutom de humörhöjarna jag nämnde innan så är mina två bästa humörhöjare:
 
1. skypa med moa. himla roliga, fantastiska människa vad jag älskar dig.
 
Här har vi na, gojäntan, i sundsvalls våldtäktstunnel och allt. Tunneln som Rabih (ja, han man minns vagt från något idol, bara för att han hade en hästman i nacken???) förövrigt gjort en musikvideo i :').
 
2. kolla på bilder som får mig att bli glad och varm i hjärtat. Här har vi ett axplock:
 
Älskar den här bilden alltså. Tidernas bästa förfest men Alma hade gjort vidriga jelloshots (se Emmas och mitt ansikte). Sedan är det fantastiskt hur Alexandra bara häver i sig sin och hur Ellen shottar utan shot. Sympatishottar liksom. JA gud.
 
Har väl närmare tusen såna här bilder på mig och Matilda. Den här sommaren brände Matilda sin näsa på en marshmallow. Bara en sån sak :').
 
När man var helnöjd med livet.
 
Alltså
 
På en bar i Paris med klassen. Det kan ju inte bli bättre. Död-svan-posen.
 
Jag och Moa utövar gymnastik samt slipar på charmen innan utgång.
 
Emma och Anna kör några sköna moves bara.
 
MEN den allra största humörhöjaren måste ju ändå vara att om 3 minuter är det fredag. Tack gud!
 
p.s. har skoningslöst snott bilder från alla håll och kanter i detta inlägg. d.s.

humörhöjare.
2013-01-25 // 19:32:33
1.
 

Har införskaffat hörlurar med rätt så mycket *sWaGGah*. ADJÖ sår i öronen och ADJÖ skrikande barn. Härmed kommer jag förevigt infinna mig i min egen värld och våga för fan inte göra intrång i den.
 
 
2.
Har fått praktikplats på ett företag som heter Dresscoded!!!!!! Det här var jag efter att jag gjort en arbetsintervju på tyska och fått praktikplatsen:
 

 
Så inget mer sova till klockan 11 för mig inte. Nu blir det långa dagar, men alltså så VÄRT! Kommer vara sömmerska/ alltiallo där.
 
3.
 
Jag blir på otroligt gott humör av att lyssna på riktigt dålig musik dessa dagar. Så i mina nya coola lurar ljuder mest Nicki Minaj, Avicii och allt annat som jag nånsin hatat. Varsågod att spärra in mig, alternativt subscriba min lista med dålig musik.
 
4.
 
 
 
5.
 
Fast mest av allt vill jag bara gå ut och dansa men mina friendz jobbar :'(. Glädjedödare.
 
 
 

ze weekend.
2013-01-21 // 19:51:57
hej polers.
 
 
 
I torsdags kom som sagt Emma och Eddie hit så på kvällen var vi ute och drack några öl. I fredags gick vi sedan upp tidigt (enligt mina mått) och åkte iväg till Dachau för att kolla på koncentrationslägret där. Det var intressant men hemskt.
 
 
Sedan avnjöt vi en fika på Aroma Kaffeebar och efter det en riktig kungmiddag på Görreshof. Jag såg ut som att jag var gravid i åttonde månaden när vi hade förtärt en himla massa kött, spätzle, apfelstrudel och öl. Värt.
 
I lördags åkte jag lite kälke (alla har verkligen KÄLKE här, inte plastpulkor, tefat, galonmadrasser eller snowracers utan KÄLKAR) och sedan kom Eddie och Emma hit och fikade med oss. Sedan gick vi ut och käkade schnitzel och jag dog nästan av mättnad.
 
Igår var jag Ellie, Ben och Bens kompisar på det moderna pinakotheket. Helt enormt museum och det fanns mycket tilltalande men minst lika mycket ej så tilltalande.
 
Mycket bra helg!!

januari-uppdatering.
2013-01-16 // 12:23:00
Skriver massa grejor hela tiden men det kommer aldrig längre än till utkastet för jag orkar inte andas ut all min jävla självupptagna rastlöshet på er. Då får det hellre vara tyst.
 
Vad jag gör:
 
 
Vilken outfit jag oftast sportar:
 
*osminkad i pyjamas 4-ever*
 
Och ni liksom:
 
 
Annars då:
 
I lördags var jag på inomhusfestival i någon konstig barack mitt ute i ingenting, lyssnade på halvbra band, drack sanslöst billig öl och höll på att svimma i *publikhavet* ¯\_(ツ)_/¯.
 
Imorgon kommer meine Schwester och hennes pojkvän hit och livar upp stämningen.
 
Väntar på att något spännande, oväntat, glittrigt ska hända. Kära 2013, gör kaos med mig.
 
 
 

det första soundtracket of 2013.
2013-01-04 // 17:00:00
Jag tycker vi inleder det nya året med en ny spellista. Jag kallar den flykt. för en är väl djup osv.
 
Tung bild by Emilia Havmark my love.

amsterdam.
2013-01-03 // 21:42:00
I söndags kom jag ju som sagt till Amsterdam. Anna och Emilia var redan där och det var så himla fantastiskt att träffa dem igen efter sju långa månader. På söndagen gick vi på restaurang och på en pub för att catcha upp lite.
 
Sedan var det ju självaste nyårsafton. Vi började med en runda på stan.
 
Vi blev kära i de fina och sneda husen.
 
 
Sedan var det dags för fikapaus. Vi hittade världens bästa bagels-café. Tips!
 
Efter att vi strosat på marknad och shoppat lite så gick vi till hotellet för att göra oss lite nyårsfina. Sedan gick vi i spöregn till en jättetrevlig restaurang för trerätters och bubbel. Mätta i magarna gick vi sedan till torget Dam och tittade på fyrverkerier. Holländarna är helt sjuka med smällare. Krutröken låg som en dimma över hela staden och på nyårsdagen var det så mycket rosa-röda papper från alla smällarna på gatorna att det såg ut som om det varit en massaker. Klubbplanerna ställde vi in och sparade till tisdagen istället.
 
2013 började vi med en helt ypperlig brunch. Åt tills vi dog. Tips tips tips!!
 
Bästa brunchen och blåsigt väder!!
 
Sedan tog vi en liten färja över en av de stora kanalerna för att titta lite på filmmuséet. Bäst var såklart museishopen.
 
Vi gick omkring i Red Light District och fascinerades av hur annorluna allting var.
 
Lite paus på hotellrummet och sedan blev det pizzakväll. Jag och Emilia högg in som hungriga djur. Sedan gick vi ut och dansade loss och hade det trevligt till klockan sju på morgonen.
 
Igår var vi lite trötta och tog det lugnt. Fikade och strosade omkring.
 
Vi tog till och med en mysig eftermiddags-power nap på hotellrummet innan vi gick ut för att äta middag.
 
Vi hade bokat bord på en så himla underbar restaurang. Tips!
 
Restaurangen hette Moeders (mammor) och väggarna var fyllda från golv till tak med bilder på mammor. I övrigt rådde 70-talsinredning och udda tallrikar. Älskade det. Anna beställde te till efterätten och fick en fin plåtburk fylld med tepåsar att välja mellan, och dessutom ännu en plåtburk fylld med småkakor.
 
Min efterrätt. Dör.
 
Så himla himla bra resa med mina hjärtan. Hoppas att jag får träffa dem snart igen!
 
Vissa av bilderna har Emilia och Anna tagit.RSS 2.0