daily pinspiration hohoho oh so witty
2013-08-20 // 22:38:00
Jag ägnar obefogat mycket tid på pinterest i dessa dagar. Här nedan är lite som jag pinnat. Källorna hittar ni såklart på min pinterest. Lyssnar förövrigt på musikguiden i p3 as we speak och jag känner bara TACK GUD för svensk radio. Något av det värsta på min praktik på Dresscoded i München förutom att min chef var lite av en rövhatt var nog att jag var tvungen att uthärda dagarna med den äckliga radiokanalen Charivari *spyr i min mun*.
 
 
 

dopet
2013-08-20 // 22:12:38
På lördagsmorgon åkte vi ner till den här vackra stan:
 
Uppsala såklart! Min lille systerson August, som jag ju aldrig träffat innan, skulle nämligen döpas.
 
Fina mamma och världens gulligaste August. Honom blev man ju helt kär i.
 
Efter dopceremonin åkte vi hem till familjen Nilsson-Nilsson, dvs Malin, Oskar och ungarna, och åt massa god mat. Valter var mest förtjust i jordgubbarna och Augusts presenter.
 
Hej här är jag och mina fina syskon och syskonbarn. Fast ingen Frida för hon var tvungen att jobba :/.
 
På söndagen åkte tillbaka hit till Sundsvall. Igår var Moa här och myste med mig. Annars så lever jag vidare i min lantis-bubbla. Saknar Tyskland. Längtar efter äventyr. Ack.

innebrännare, bones brigade, lörudden och kräftor
2013-08-15 // 22:58:00
Hej mina vänner!
 
Jag ligger i rådande stund och smeker en innebrännare som smärtsamt börjar ta fart på min näsvinge. Annars i dagarna så lajvar jag Kirchsteiger mest hela tiden. Och när jag inte går omkring barfota och känner gräset mot tårna, så åker jag runt på gräsklipparen eller plockar bär från våra buskar iförd gummistövlar, bikini och med Sommar i hörlurarna.
 
Här hade jag velat infoga en bild på min bikini-gummistövel-outfitta men den var svår att få med på bild. Så istället: min kanske bästa klänning som åkt på av och till idag, och som är som ett alldeles eget litet konstverk. Den var inte heller lätt att få med på bild dock. Även oklart varför jag petar mig i lille örat.
 
Lite annat som jag sysslat med:
 
Ätit en smärtsamt god måltid på Lörudden med mor, far och syster. Extra plus för att de hade Wisby klosteröl!! Jag hade på mig mina katt-clips kvällen i ära.
 
Ätit kräftor. Upptäckte då också min hängivenhet till Brewdogs öl. De kan sin sak så att säga.
 
Sprayat min vinylspelare vit. Helst hade jag velat spraya den mintgrön men det fanns inte mintgrön färg på Biltema (ja jag var alltså på Biltema).
 
Sett en dokumentär om Bones Brigade som jag gillade väldigt mycket. Alltså skateare <33.
 
Och sen lyssnar jag mest på halvmesig dreampop hela tiden men det är ju okej va.
 
 
Och ni, fortsätt buda på mina auktioner på Tradera. På söndag går de ut.
 
Morsning!

garderobsrensning.
2013-08-11 // 16:40:06
Jag har rensat lite i min garderob och en hel del fick kastas. Sedan insåg jag att jag har en hel del fina grejor som bara hänger och samlar damm och det vore ju trevligare om någon annan fick användning av dem *drar på mig ett försäljar-leende*. Så dessa saker här nere har jag lagt upp på Tradera med låga utropspriser. Ta en titt eller lägg ett bud.
 
Dessa fina skor alltså. Använde dem bara på studenten och sedan har de bara stått. Men de är så himla fina!! strl 39
 
Jeanskjol?
 
Den här klänningen älskade jag verkligen men nu har den bara hängt lite väl länge :/.
 
Lusekoftan
 
Häst-tishan.
 
Cheap monday-linnet.
 
Glasögon-t-shirten från Tjallamalla. (oops, ostruken)
 
Den korta 60-talsklänningen/ -tunikan.

Kör hårt!

kvällsdopp öl podcasts vinbärsplockning och sånt
2013-08-08 // 01:02:25
Mina vänner! Nu känner jag mig lika schleten som jag ser ut här nedan. Jag har nämligen suttit stilla på min lille rumpa med krum rygg i fyra, fem timmar nu. Jag har nämligen pysslat med designjäveln på bloggen och jag kan ju säga att bara det att koda dropdown-menyer här i sidan tog mig säkert två timmar. JAJA. Kanske är det klart nu. Kanske inte.
 
Hur som helst.
Igår kväll hade jag picknick med Lisa, Moa och Ida i Sidsjön. Tyvärr är inte Ida med på bild för hon hade joggat hem och missade denna fantastiska solnedgång.
Den här pärlan alltså! Som jag saknat henne. Och snart åker hon igen :(
 
Annars spenderar jag mest tiden med att läsa böcker, se på tv-serier, lyssna på podcasts, dricka öl och annat _ytterst_ ansträngande.
 
 

helgen.
2013-08-04 // 21:55:00
Igår blev det finväder så jag åkte ut till Alnön och badade med familjen och Moa. Som jag saknat henne alltså! Och havet! Efter en hel dag i solen och efter lite grillat lamm och veteöl till middag så packade jag och Moa ihop lite godsaker och en rejäl filt. Vi skulle nämligen snål-lyssna på Håkan Hellström från norra berget. Kanske lite sämre ljud och man ser ingenting, men utsikten får fem plus och rätt skönt att slippa trängas med fulla sundsvalls-kids.
 
Såhär fint var det:
 
Sedan gick vi hem genom sommarnatten och jag somnade gott på Moas soffa. Imorse vaknade vi upp till ännu varmare väder och vi bestämde oss för att dra till Alnön idag igen. Så vi plockade upp Ida och åkte iväg. Sol och bad och mys. Det känns så fint att vara med mina vänner igen! Sedan åkte vi hem till Moa och gjorde veggo-lasagne och käkade hallonpaj och sedan avslutade vi den här tokbra helgen med ett kvällsdopp i Sidsjön.
 
Helgen får fem av fem plus.

miau miau,
2013-08-01 // 22:21:00
För några veckor sedan köpte jag världens bästa tröja som Billy Boman har designat. Älskar den!
 
Fred ut osv.
 
Sen så vill jag bara tipsa om en riktigt bra bok som jag har läst idag.
Nämligen Hey Dolly av Amanda Svensson. Jag tyckte att språket var fenomenalt (förutom alla mej istället för mig osv för det ger mig rysningar av obehag). Den var ungdomlig, väldigt humorisktisk och med mycket igenkänningsfaktor.
Älskar detta :').
 
Så! Läs den! Den var inte mer än 150 sidor eller så, så gå till bibblan, låna och läs medan ni jäser bröd eller ligger på stranden eller sitter på skithuset eller vad ni nu kan tänkas hålla på med.
 
Over and out!RSS 2.0