"men jag vill inte ha en kinespojkebild"
2012-09-29 // 18:24:28
min ex-sambo och bästa vän emma fyller år idag så jag gjorde en grattis-film till henne:
 
 
hittade den här gamlingen också när jag var inne och rotade på youtube:
 
 
annars då:
vädret är grått och jag fotar aldrig så jag har aldrig något kul att visa. upptäcker nya gator, letar favoritaffärer och hittar inga mysiga caféer. fyller år om 4 dagar, börjar tyskakursen om 2 dagar, åker hem på jullov om 81 dagar, åker till Amsterdam om 92 dagar.
 
sitter mest i fönstret eller skönt bakåtlutad i sängen. (kolla vad liten och konstig min arm ser ut).
 
over and out.
 

herbst.
2012-09-27 // 11:07:00
vill ju bara ha frost och halsdukar.
 
Saknar alla dom här himla tjejerna som jag inte träffat på hundra år.
 
Jag har gjort en ny höst-spellista. Den heter herbst, helt enkelt. För att, för första gången i mitt liv är det inte höst utan herbst.

beirut, hårfärg och skittles.
2012-09-25 // 23:25:00
Nämen hej hörrni, nu var det ett tag sen!
 
Detta har jag gjort sedan sist:
 
Varit på konsert och sett Beirut. Det var så fantastiskt bra. Önskar att ni alla var där och fick vara med om det. Tyvärr så fick jag inte ta in min kamera så det här är min bästa bild, ":)".
 
Tagit hand om ungar. Såklart. Det är mitt jobb.
 
Bakat bullar. De blev helt-okej-goda men fula pga att det inte verkar finnas pärlsocker i Tyskland? Fick förövrigt leta efter jäst i hundra år i affären tills jag kom fram till att det hette "Hefe". Ni skulle bara ana hur svårt det är att handla på ett annat språk, och när man inte känner till ett enda märke (förutom typ snickers).
 
Posade lite framför webbkameran så ni ska komma ihåg hur mitt tryne ser ut (även i profil!!).
 
Shoppelishoppat. Alltså bästa upptäckten: hårfärg kostar cirka ingenting här. Samma sort som kostar ca 120 kr i Sverige kostade 4 euro här!!!! Kalas. Dock blev min färg halvkonstig men jag gillart. Köpte också sura Skittles och sura Jelly beans.
 
Sett en miljon par Lederhosen. Det är så kul nu när det är Oktoberfest för det är liksom helt casual att gå omkring och se ut som ovan. Gammal som ung. På jobbet eller på festen.
 
Tränat!!! (!!!!!!!!!!) Alltså jag har inte tränat ordentligt sen jag vet inte när, så jag gick på bodypump igår. HAhahah, alltså ni skulle sett mig. Mina ben darrade och när vi gjorde plankan så var jag tvungen att ligga på magen ett tag :). Dock är det svindyrt att träna här i München.
 
Smell ya later, eller, som Heidi Klum skulle sagt:
auf wiedersehen

fem instagram.
2012-09-17 // 12:51:00
Salzburg.
 

Marienplatz.
 
Nytt nagellack som glittrar i alla färger.
 
Mozartkugel.
 
Dubbel espresso och nutellamacka.
 

Salzburg.
2012-09-17 // 11:15:56
I lördags morse så åkte vi till Salzburg där barnens farmor, farfar och faster bor.
 
Det var som en sagostad! Helt obeskrivligt vackert.
 
Till och med McDonalds- skylten var fin.
 
Hej!
 
Igår startade vi med brunch hos Alex, barnens faster. De bodde superidylliskt och där satt vi med solen i ögonen, drack kaffe och tittade ut över de stora bergen.
 
Vitos hem!
 
Kärt återseende.
 
När vi kom tillbaka till farmorn och farfarn så stekte jag ett tag i solen för att sedan ta ett dopp i deras pool. Härligt!
 
Igår kväll åkte vi tillbaka hit till München. Och vet ni, imorgon ska jag se Beirut spela här i stan.
 
Ciao
/ Happy_girl_93

street art med mera.
2012-09-13 // 13:25:16
gick genom en fräsig tunnel.
 
street art by maya.
 
fick så fina solrosor av Oliver och Lucia. mina favoritblommor efter tulpaner.
 


dricker kaffe och fick brev från frankrike i det finaste kuvert man kan tänka sig.
 

"I like hockey 'cause, like, it's really cool 'cause you can like do all this stuff and put it in the net and stuff like that and I love that about hockey."
2012-09-11 // 22:35:00
 
 
 

senaste veckan.
2012-09-10 // 12:02:00
Det har varit och är superväder här. Varmare än vad det har varit i Sundsvall på hela sommaren. Jag har varit med barnen i parken, ätit världens godaste yoghurtglass (kommer bli stammis där), druckit weissbier och ätit prezel på en biergarten, badat fötterna i Isar, ätit frukost på balkongen och varit på en liten festival.
 
Så fantastiskt god glass. Barnen valde smarties och gummibjörnar som topping och jag tog melon och daimsås. Jag vill testa alla kombinationer av allt dom har.
 
Lucia tog en bild på mig med en liten radler.
 
Maya doppar fötterna i Isar.
 


Frukost i solen på balkongen.
 


Igår träffade jag en kille som heter Thomas som jag pratat med på last.fm och vi gick till festivalen Superrave som är en festival med elektronisk musik. Fick stå i kö i tre timmar för att komma in men det var ändå värt det. Bilden till höger stal jag av Thomas.
 
Det fanns flera scener och vissa såg ut som en djungel eller hade megastora discokulor. Det var jättemycket folk och här ser vi Nicolas Jaar. Han var bra. Dock fick jag inte ta med min kamera in så därför är bilderna ungefär så här dåliga :'(.
 
 
 Marienplatz by night.
 
Så himla bra vecka!!

kidsen.
2012-09-05 // 21:24:00
Hej ni!
 
Nu har jag jobbat mina tre första dagar= lots of fun men också sehr trött. Jag har också blivit anmäld till en tyskakurs som börjar i oktober vilket jag ser jättemycket fram emot. Hoppas att jag ska träffa många trevliga människor där!!
 
På förmiddagarna har jag varit med Maya. Vi har spelat spel, ritat, pysslat och hon vattnade också blommorna på balkongen lite, för de var lite ledsna.
 
Jag har också varit och busat med kidsen i den megastora parken bredvid där vi bor.
 
Busunge.
 
Vito har också varit med oss. 
 
Imorgon ska jag bara jobba en timme så resten av tiden har jag tänkt passa på att se lite mer av stan och så. Jag gillar det verkligen här!
 
 
 

münchen.
2012-09-02 // 21:35:08
Okej, så nu har jag varit här i München några dagar och jag stortrivs. Jag kom med flyget i torsdags och nu bor jag alltså här hos familjen Haller där jag ska vara au pair. De senaste dagarna har mest bestått av att lära känna barnen lite, kolla omkring och landa helt enkelt. Imorgon är min första dag som jag jobbar och det ska bli jättekul.
 
Jag har inte ens packat upp kameran än, men några mobilbilder har det blivit.
 

Fluffiga moln genom flygplansfönstret och utsikten mot innergården från fönstret i mitt rum (som förövrigt är jättefint, precis som resten av lägenheten).
 

Gulliga Vito som är barnens fasters hund. Idag har vi varit på bio (kino) och sett "Brave". Mysigt.
 
Jag lovar att mobilbilder inte ska bli en dålig vana men just nu är det så mycket att det sista jag tänker på är att ta med stora, klumpiga kameran.
 
Ha det fint!RSS 2.0