rymden i en låda och jag med mitt munspel i min garderob.
2010-03-31 // 23:52:41

Hej! Inspirerad av min systers pojkvän så har jag köpt ett munspel och jag kan nu spela blinka lilla stjärna. Det blev lite svagt för trots att jag satt i min garderob så var jag rädd att väcka min sovande familj. Och lite falskt såklart eftersom jag är tokdålig (än så länge, vänta ni bara!!).I'd rather dance with you than talk with you.
2010-03-30 // 09:20:46
Jag har sytt en kjol! Röd, kort och perfekt att snurra omkring i på ett dansgolv med massor av fina människor. Men grejen är att den kändes inte riktigt "jag" och därför tycker jag att någon annan borde ha den. Vad säger ni? Är det någon som är intresserad så säljer jag den för 100 kronor, inklusive frakt. Först till kvarn!

Den är ca 40 cm lång och har resårband i midjan, så den passar nog en 34-38. Själv är jag en 36-38:a och den sitter utmärkt. Kommentera om du vill ha den, och glöm inte skriva din mail!

there´s a band in our cellar,
2010-03-24 // 11:32:27
Spellistor är ju nästan som en liten hobby för mig och det har blivit en hel del med tiden. Jag har samlat ihop alla listor (som jag kunde hitta) som jag någon gång publicerat här på bloggen. Här har ni dem:

under duntäcket med fönstret öppet så fågelkvittret hittar in när jag äter min grapefrukt.


Tills jag kan använda mina träskor på grusiga trottoarer så får vi nöja oss med musiken.För en gångs skull fina februari.


desperatdesperat!the last night of 2009. (den har jag egentligen aldrig publicerat här men det var i alla fall nyårs-soundtracket!)  ♥sånt som är fint.


jag vill ha orangea löv, halsdukar, krispig luft och tända ljus.när jag upptäcker nya ställen och njuter av att luften luktar hav och höst.


Toner till sommardagar då regnet smattrar mot fönstren och åskan mullrar.Oslo roadmix.Svart känga/ blommig klänning♥(min första spellista på spotify, den är från mars 2009)

Som sagt, en hel del, men fortfarande långt ifrån alla jag har. Ha en fin dag!
(alla bilder är tagna av mig)


äter grapefrukt/ ser på skins/ dricker te/ skissar/
2010-03-20 // 22:27:31

 

 

under duntäcket med fönstret öppet så fågelkvittret hittar in när jag äter min grapefrukt.


Det är så bra med dig, du kan precis allting!
2010-03-14 // 16:07:47
Idag har jag och Emma gjort Helsingborg till en lite trevligare plats!


Här är jag, hej! (i min nya vårjacka, ni får se den ordentligt sen, nån gång)


Här är Emma, hon hälsar hej!

Här har vi Helsingborg, Helsingborg säger hej!
MISSION COMPLETED!

sånt som saknas.
2010-03-06 // 19:27:49
Jag tycker jättemycket om skolan jag går på nu, apelryd, och jag har fått många fina vänner här i Skåne och jag trivs bra. Men det finns alltid en känsla av att någonting fattas. Sånt som saknas.


Mest av allt saknar jag alla mina underbara, norrländska vänner.
Att hitta på galna, impulsiva saker med min bästa vän Josefine.


Åka och rida med bästaste Moa på måndagar.


Spela piano. Fika på stan jämt och ständigt. Jobba på bästa caféet på lördagar. Gosa med marsvinen. Äta mammas bullar. Duscha i våran dusch (min internatdusch är värdelös). Hushållsost. Gå omkring i långkalsonger och en sliten t-shirt hemma utan att någon bryr sig. Och en massa annat.

Men jag saknar inte Sundsvalls skolmat, att åka buss till skolan och de hemska "sundsvallsbyxorna".Festivalsommar.
2010-03-04 // 21:08:38
Nu längtar jag till festival! Vet dock inte vilken eller vilka jag vill gå på i sommar. Här är peace and love-09, allt ur mitt perspektiv.

Jag älskar när håkan tittade ut över publiken och sa "oj, vad många ni är".

Det ska vara så trångt att man knappt kan ta en bild utan att någons hårbotten kommer med.

 

Morgonpicknickar.

Så varmt att en fontän fick bli vår räddning.

känslan.

Sann festivalglädje.

 


Nya underbaringar.
2010-03-01 // 15:51:52
Åh åh åh. Jag älskar mina nya skor. Det firar vi med spellista!: Tills jag kan använda mina träskor på grusiga trottoarer så får vi nöja oss med musiken.

 
RSS 2.0