the bird and the collar bone.
2010-01-23 // 20:12:04
Jag ritade en fågel och ett nyckelben. Det blev inte så fint som tanken men sen kom jag på att det nästan såg ut som om min fågel flög iväg om jag fotade den med lite längre slutartid. det tyckte jag var fint.

 Idag är jag glad över att Joel Alme har släppt nytt!

 

 

 

 


Tiger mountain peasant song.
2010-01-18 // 18:11:43
Idag är det plugg som gäller för hela slanten och då måste man ju ha energi, så vad passar bättre än varm choklad i mina finaste koppar med grädde och kanel på toppen?Fleet foxes- Tiger mountain peasant song

Jag trodde hon sa lönnlöv.
2010-01-14 // 21:27:12

Trevliga händelser den här veckan:


♥Idag sprang det förbi massa rådjur utanför fönstret när vi satt i bildsalen
♥Igår spelade jag och vännerna poker, man kunde vinna: te, en tepåse+klämma, engångsrakhyvel (oanvänd), fin trasa (oanvänd).
♥Det går faktiskt att åka tefat i Båstad (!), så jag och Emma var på en tur härom dagen. Men det gick sådär.
♥Chokladpudding på kvällsfikat, mums!
♥Min teckning på nio till fems bloggJens Lekman- Maple leavesPimp my room.
2010-01-11 // 22:04:51
Har fixat lite på mitt internatrum. Genast känns det lite trevligare här!


Jag ställde mina finaste skålar i fönstret ovanpå mina elletidningar och tegelstenen sartorialistEn tråkig taklampa blir hemskt mycket trevligare med en tyllkjol.


Fläckar på tapeterna kan man dölja med en fint fransig tröja och ett fint fickur.


Eller varför inte med en liten fotosamling. Den här är dock inte klar än (se den bortrivna tapetbiten under vykortet i vänstra hörnet).


Ingrodda tefläckar på nattygsbordet finns numera gömda under dagboken (som det allt för sällan skrivs i), min fina skrivbok och en söt ask.

Och medan jag pysslade med att "pimpa" mitt rum försökte jag desperat stänga ute fjortismusiken utifrån med hjälp av annan musik. Bra musik.

att sätta ord på känslan.
2010-01-06 // 20:43:44
Ibland önskar jag att min blogg var något annat. Som en dagbok fylld av alla tankar och känslor som jag delade med mig av. Men jag tycker det är så svårt att sätta ord på känslor utan att få det att låta som en enda lång klyscha. Istället förknippar jag oftast känslor med låtar och melodier. Nyårsafton var till exempel väldigt mycket Heartbeats och idag, idag känner jag mig väldigt mycket såhär.
Jag hatar musikalfilmer men ändå så tänker jag ibland på mitt liv som en enda lång musikal. Jag brukar ibland säga till mina vänner att "idag har vi musikal" och då ska man såklart sjunga så mycket man bara kan om allt och inget. Helst ska det låta riktigt dåligt och riktigt högt.
Vad härligt det vore om alla dagar var som den här (då menar jag alltså som låten)! Dans dans dans.

RSS 2.0