jag pratar låtsasfranska och 6 andra saker om mig.
2010-02-26 // 11:38:27

Jag har blivit utmanad av fina Ellen och Ottie, aka Rekis. Så nu är tanken att jag ska berätta lite om mig själv. Sånt som ni förhoppningsvis inte redan vet. Dessa är reglerna:
kopiera utmaningen på din blogg.
länka till personen som gett dig utmaningen.
berätta 7 intressanta fakta om dig själv.
välja 7 andra bloggare som du vill utmana.
länka till deras bloggar.


hej.

♥Jag tänker bäst när jag ligger raklång på golvet. Kanske inte löser ekvationer och sånt, men ni förstår nog vad jag menar.
♥När jag var liten ville jag och min då bästa vän bli remixstjärnor. Ja, alltså bli kända och svinbra på att remixa låtar. Skumt. Vi gjorde faktiskt en "mix" på Robyns "do you really want me".
♥Jag köper nästan alltid kläder i alldeles för stora storlekar (medvetet). Hata tajt.
♥Jag har alltid velat vara en gröt-och-jogga-på-morgonen-person. Jag har aldrig blivit det.
♥Något bland det absolut bästa jag vet är att gå på konserter/spelningar/o sånt. Dansa, hoppa, studsa och inte bry sig ett dugg om hur fult det ser ut. Kristian Anttila i somras är ett lysande exempel på en sådan underbar konsertkänsla.
♥Jag hittar på en massa konstiga ord jämt. Favoritordet är pluppis, ett ord som jag fått massa människor att börja säga (stoltstoltstolt). Det känns ju till exempel bättre att säga "meeeen, pluppis" istället för "meeeen, idiot". Annars gillar jag att prata och sjunga på låtsasfranska. Jag menar kan man inte franska så får man väl låtsas.
♥Jag läser tyska. Fråga mig inte varför. Jag hatarhatarhatar det. Det är mitt värsta ämne i skolan (svenska och sömnadsämnena är de bästa) och jag gruvar mig för varje tyskalektion. Fast jag är helt okejbra, hade i alla fall mvg i högstadiet.Och förlåt för det här men jag tänker vara tråkig och säga att alla som vill får göra det. Det är ju så många som redan gjort det.

dark. darkest. darko.
2010-02-23 // 12:41:31
Jag såg Donnie Darko för första gången i söndags. Den var helt fantastisk. Så fantastisk att jag ska se den igen idag och dessutom beställde jag den på dvd också. Jag ritade en bild också, i söndagskväll. Jag älskar att veta att jag kan sitta uppe till sent och rita eftersom att jag ändå är ledig på dagarna.

ehh. ja.

 


för en gångs skull fina februari.
2010-02-21 // 13:38:37
Jag har haft ett så himla bra februari, för ovanlighetens skull. Och än är det inte slut för nu väntar en veckas sportlov för min del. Tråkigt nog har inte mina vänner här hemma lov. Alla klagar på snön men jag gillar till och med den i år. Idag är det lite ruggigt ute så jag stannar inne, dricker te, bakar bröd och lyssnar på bra musik.
p.s. Från mig till er alla- här har ni en spellista. d.s.
p.s.2.Förresten så kan ni gärna ge mig lite boktips. d.s.


Lille Bilbo gillar inte snön. Han hatar den.

your mouth taste like sunshine.
2010-02-15 // 20:07:45
Just nu lyssnar lyssnar lyssnar jag på The rumour said fire. Så himla bra att jag blir alldeles åh. Deras myspace. Idag går jag klädd såhär:


The local firm,
2010-02-09 // 20:54:05
Förlåt för sämst uppdatering. Ursäkten: Fullt upp. Hela förra veckan bodde jag hos min syster i Uppsala, pendlade till Sthlm där jag praktiserade på the local firm. Det var grymt kul. Nu är jag hemma och ska praoa två veckor på Ainas skrädderi.
Nu, till något helt annat. Kanske minns några av er minns det här trycket som jag ritade på ett linne för längesedan (copycat av syrrans fina t-shirttryck). Trycket är urtvättat sedan länge men låten är ju fortfarande fantastisk. Den lyssnar jag på nu. Det var nog allt jag hade att säga.

Klicka på linnet för att lyssna på låten på spotify!
RSS 2.0