förkyld, satsumas, måla måla måla

2013-09-21 // 20:37:35
Topp tre saker som gör mig lycklig:
1. Satsumas
2. Satsumas
3. Satsumas
 
Alltså verkligen. Inget gör mig så lycklig som satsumas? Jag kan sitta och bara lukta på skalet i en hel evighet. Skojar inte ens. Och om det finns fler språkpoliser där ute så vill jag bara säga att jag faktiskt vet att det heter satsumor men jag tycker att det låter oerhört märkligt så jag skriver och säger satsumas, precis som resten av befolkningen.
 
De senaste dagarna har jag legat inne med en brakförkylning som inte verkar vilja ge sig, så jag har mest ägnat dagarna åt att tycka synd om mig själv, äta glass och se på Modern Family. (precis som att jag brukar göra något annat i vanliga fall..............)
 
Jag hittade en omålad canvas på en hylla i mitt rum och tänkte att den såg ju tråkig ut så jag tog fram staffli och färger och gjorde en liten tavla. Det kändes kul att kravlöst bara göra, för i vanliga fall har jag så mycket tankar om att det måste bli så jävla bra, vilket det ju aldrig blir, och det hämmar mig ju bara så otroligt mycket. Så igår bara gjorde jag.
 
"ska dansa fastän hjärtat brister"
 
Nu ska jag poppa pöpcorn och fortsätta hosta. Adjö!

Kommentarer
Postat av: emma

doktig ponke!

Svar: mihihi
Karin

2013-09-22 @ 12:02:10
URL: http://ahoigang.blogspot.com
Postat av: Anna

Åhh Karin! Innan jag hade läst detta, så tänkte jag på dig när jag var i affären och köpte satsumas!!!! hahaha Saknar dig!!!! <3

Svar: hahahh åhh! i truly love them. sakar dig med fina anna <33
Karin

2013-09-22 @ 20:47:39

Säg något fint!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0