lite bilds.

2013-05-18 // 15:31:08
Här kommer lite bilds från en rulle film som jag lämnade på framkallning häromdagen från min diana mini.
 
Jag och Ellie och sen bara Ellie obviously.
 
Från rådhustornet på Marienplatz.
 
Omg jag lyckades ta en bild på Thomas, det är typ ett mirakel. Också kidsen då.
 
Chillaxar i parken.
 
Från rådhustornet igen och Ellie i en fotoautomat på Ostbahnhof.
 
Ha en fin lördag!

Kommentarer
Postat av: emmmmma

så himla fint!!!! älskar bilden på Thomas, han ser ut som en livsnjutare! vet du vad? han tog några bilder med min telefon på sig själv när vi var hos dig och det är så himla roligt att jag har dem för jag minns att du berättade att du aldrig lyckas fånga honom på foton! (men nu har du ju det, obviously)

Svar: hahaha åh det måste jag få se!! aldrig träffat nån så kameraskygg människa alltså.
Karin

2013-05-19 @ 12:45:42
URL: http://ahoigang.blogspot.com
Postat av: Anonym

Tänkte fråga dig om vart du framkallade din diana mini film? Har svårt att hitta någon som kan framkalla de "udda" formaten kameran har och hittade dig via google nu, hoppas på svar (:

Svar: Hej du! Jag har framkallat på lite olika ställen med olika resultat. Men vad som är bra med just diana mini är ju att det är 35 mm film och alltså framkallar alla vanliga fotoaffärer filmen utan att det är så dyrt (till skillnad från stora diana med 120 film vilket typ kostar 30 kronor per bild :O). MEN så kommer ju kruxet att man kan fota i halvformat och/ eller fyrkantsformat. Fyrkantsformatet brukar inte vara några problem, då får man bilderna i sån där vanlig storlek men det är en liten svart kant i sidan, men det är ju bara att klippa bort. Halvformatet däremot är det lite olika, ibland får man nämligen en bild per utskrift och det är ju skittråkigt för då försvinner ju hela meningen med att fota i halvformat. Ibland får man som man vill, alltså två små bilder per utskrift. Det enda man kan göra egentligen är väl att säga till hur man vill ha det när man framkallar. Lycka till!
Karin

2013-08-07 @ 02:47:58
Postat av: Anonym

Tack, snällt att du ville svara mig! (: Det tråkiga är dock att jag gick till en fotoaffär och kille i affären sa att han inte kunde framkalla min film för "maskinen" inte kan ta de formaten. Tycker det lät konstigt, men är väl så när man bor i en liten stad -.- Säger du någonting speciellt när du lämnar in filmen? Vill så gärna kunna framkalla mina bilder!

Svar: Ingen fara! Nej jag brukar inte säga något för det är ju som sagt vanlig 35 mm-film och det ska de ju kunna hantera. Men sedan jag har fått bilderna i olika format som jag skrev innan, så har jag tänkt säga till nästa gång att eftersom det är fotat i halvformat så vill jag ha TVÅ små bilder per utskrift. Sedan om de för meddelandet vidare till framkallningslabben kan man ju aldrig vara säker på!! :)
Karin

2013-08-09 @ 13:36:48

Säg något fint!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0