Juli 6, 2012.

2012-07-06 // 18:17:12
det är så himla mycket vem är jag/ vad vill jag/ vad ska jag bli osv i mitt huvud just nu. till exempel: vill döda min inre språkpolis för den går mig jättemycket på nerverna och därför tar jag ett första steg genom att i detta inlägg inte använda mig av versaler och dessutom använda mig av satsradning (lol)  (menar dock inte att det kommer se ut såhär i fortsättningen. jag bara använder det som någon slags hemmagjord terapi).
 
jag passar också på att ägna några extra minuter åt att betrakta människor som inspirerar mig och som man kan lära sig av, t.ex.:
 
christian. jag känner christian från apelryd, han läser musikal. christian är så himla inspirerande för han är sig själv helt och hållet och pekar bara fuck you, utan att ta åt sig, till alla som har något ont att säga om det. han informerar oss om hbtq och river alla gränser för vad som är tjejigt/ killigt och jag tycker helt enkelt att han är grym på jättemånga sätt. det här är christian:
 
moa: jag känner inte den här människan alls och har aldrig ens träffat henne. men. hon är grym! hon skriver så himla smarta och bra saker (t.ex. här) och när jag läser hennes blogg så känner jag alltid att jag duger som jag är och jag blir inspirerad till att göra massor av kreativa saker. det här är moa:
 
 
 josse: min käre vän josefine vågar, precis som christian, alltid vara sig själv och ha sin stil trots att vi bor i den trångsynta staden sundsvall. hon är omtänksam, ärlig och rolig och får mig alltid på gott humör. vi hittar på massor med konstigheter men har ändå alltid KUL och det är viktigast. dessutom är josse sjukt talangfull och här är en låt som hon och hennes band Roadcrew har gjort. det är josse som sjunger. *jäntan min <33*
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Clara-Fina

Moa är så hiiimla fantastisk! Man blir alltid så himla glad av henne!!

2012-07-06 @ 22:02:15
URL: http://malmostreetstyle.com/clarafina
Postat av: tildaesther

Gud så fina bilder!

2012-07-07 @ 15:36:30
URL: http://tildaesther.devote.se
Postat av: klara

älskar din header! :)
fina skor hon hade på bilden

2012-07-09 @ 00:36:58
URL: http://knaper.blogg.se
Postat av: Anonym

alltså ÅHHH!!!!!!! VAD JAG BLIR GLAD! "när jag läser hennes blogg så känner jag alltid att jag duger som jag är och jag blir inspirerad till att göra massor av kreativa saker" typ det bästa man kan få höra.

<3

2012-07-10 @ 16:52:59
URL: http://monkinodraw.blogspot.com
Postat av: g

fint !!!!

2012-07-12 @ 00:39:45
URL: http://vulpesvulpes.blogg.se/

Säg något fint!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0